Nici bine nu a devenit mămică și Mădalina Ghenea s-a și pus pe dat declarații!

Madalina Ghenea se poate considera cea mai norocoasa femeie. Fericirea e si mai mare de cand a venit pe lume fetita ei. Frumoasa vedeta a dorit sa nasca natural, dar dupa un travaliu  chinuitor de mai bine de 10 ore, medicii au ajuns la concluzia ca e mai bine sa recurga la operatia de cezariana.

Madalina a devenit mamica marti seara, la o clinica privata din Capitala. Desi a fost de-a dreptul epuizata fizic dupa nastere, Ghenea si-a alaptat fetita. De asemenea, bruneta a transmis un mesaj echipei emisiunii Agentia Vip de la Antena Stars in care a povestit cum se simte: ”Traiesc o minune. A fost un travaliu foarte dificl, a durat ore intregi, dar nu s-a putut altfel. Este o fetita foarte cuminte. Eu am plans cum nu am facut-o niciodata in viata mea”.

Mădălina Ghenea şi Matei Stratan au devenit un cuplu în urmă cu aproximativ nouă luni, iar vedeta a rămas gravidă încă după prima lună de relație. Fotomodelul a păstrat sarcina secretă până în luna martie, cu numai câteva săptămâni înainte să nască.

SURSA:ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *