”Nora” ROVANEI PLUMB l-a ”terorizat” pe BOZO în parcare!

Bozo încă are prietenă! Asta da ştire! De ce ni se pare ştire? Pentru că tot ce are Bozo de oferit în relaţia asta ni se pare mult prea puţin pentru ca o asemenea frumuseţe să-l mai suporte mult.

Ţâfnoasa şi ţâţosul

Bozo şi-a scos prietena, pe Roxana Panait, la un restaurant din zona Herăstrău. Îmbrăcat în nişte pantaloni scurţi de acum 15 kilograme şi un tricou pe care producătorul l-a făcut în ideea că va scoate în evidenţă pătrăţelele şi pectoralii, nu colăceii, Bozo a părut că se simte bine şi se bucură de o masă tihnită.

Nu a fost cazul pentru prietena sa. Roxana a fost foarte nervoasă pe tot parcursul întâlnirii, repezindu-şi ţâfnoasă iubitul de câteva ori. O fi în perioada aia a lunii? Nu, nu de Roxana vorbim, ci de Bozo. O fi Bozo în perioada aia a lunii în care e un puşti de bani gata egoist, care nu are mare lucru de oferit unei femei? Hmmm, păi ia să vedem!

Trupul subţire cu cheltuială pe genţi se ţine (lângă tine)

Hai să ne gândim ce are Bozo, în primul rând. Păi, are aşa: cu 20 de kilograme peste o greutate decentă, la înălţimea lui, un cont de Facebook în care vorbeşte mult despre el şi o maşină de un sfert de milion de euro pe care o conduce doar el. Ca la orice puşti, observăm multă preocupare pentru propria persoană şi aproape deloc pentru jumătatea sa mai bună.

Acum să vedem ce are Roxana Panait. Păi, în primul rând îl are pe Bozo, în al doilea rând are un corp foarte mişto (cam de nota 9, pe când al lui abia ar lua notă de trecere), în al treilea rând are nişte genţi ieftine şi… cam atât.

Dragă Bozo, dacă vrei ca fata asta de toată isprava să nu mai fie nervoasă, avem două variante: ori intri pe parfumeria.ro şi dai gata un sfert din magazin, ori vorbeşti cu mami (sau, mă rog, cu managerul de la firma aia de carne, ştii tu) să-i cumpere o geantă care să se asorteze mai bine la maşina aia de şeic arab. Altfel o să faci binging singur cu schimbătorul de viteze de la Merţan, în curând.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *