Nu ai serviciu? Irina Loghin caută menajeră! Vezi aici condițiile!

Irina Loghin îşi caută menajeră, însă se pare că nu-i uşor aşa că a cerut ajutorul prietenilor de pe Facebook. Cântăreaţa de muzică populară a dezvăluit ce calităţi trebuie să aibă femeia pe care o doreşte în casa ei.

Irina Loghin a postat pe Facebook un mesaj prin intermediul căruia anunţă că-şi caută menajeră internă şi a cerut ajutorul prietenilor virtuali. Cântăreaţa a dezvăluit condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească viitoarea ei angajată, iar aspectul fizic pare să fie unul decisiv.

”ANUNŢ. Dragi prieteni,

după cum probabil aţi aflat, caut o menajeră internă (care să locuiască permanent la mine). Este o decizie foarte dificilă pe care trebuie să o iau, deoarece este foarte greu să bagi o persoană străină în casă, iar selecţia este foarte riguroasă. Vreau să mă asigur că aleg persoana cea mai potrivită. Sper să mă înţelegeţi.

Criteriile de selecţie sunt următoarele:

– să aibă în jur de 50 de ani,

– să nu aibă vicii (consum de alcool, fumat),

– să aibă un aspect fizic plăcut (să nu fie supraponderală, să nu fie neglijentă etc.)

– să fie meticuloasă, atentă la detalii,

– să fie o persoană deschisă, optimistă, sinceră, cu mult bun simţ, să aibă un suflet bun,

– să îi placă curăţenia, să ştie să gătească, să fie o bună gospodină,

– să nu aibă obligaţii familiale (trebuie să stea la mine, având liber doar duminica)

Postul este pe perioadă nedeterminată, aşadar respectiva persoană trebuie să fie dispusă să locuiască la mine pentru o perioadă lungă de timp şi să îndeplinească toate criteriile de mai sus. Din acest motiv selecţia este foarte grea, şi de aceea revin cu anunţul. În cazul în care sunteţi interesată şi îndepliniţi criteriile (sau ştiţi pe cineva care ar fi), trimiteţi-mi un mesaj privat pe Facebook, în care să ataşaţi o fotografie cu Dvs. şi o scurtă descriere. Vă rog să îmi scrieţi doar dacă îndepliniţi toate criteriile, deoarece, în caz contrar, pierdem timpul şi eu şi dumneavoastră. Îi rog pe toţi cei care doresc să mă ajute să distribuie acest anunţ”, a anunţat Irina Loghin pe o reţea de socializare.

SURSA:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *