Nu daţi vina pe presari!

Ştefania Bălan este o tânără ieşeancă, studentă în anul I la Facultatea de Litere, secţia Limbi Moderne Aplicate Germană-Engleză, de la Universitatea „Al.I.Cuza“, dar şi model la agenţia „First Models“. Pe lângă faptul că este frumoasă, Ştefania se remarcă printr-o gândire sănătoasă, un echilibru şi un discernământ rar întâlnit la un tânăr, atunci când îşi selectează valorile.

„Educaţia de acasă pune bazele unui caracter frumos. Degeaba dăm vina pe mass-media că influenţează populaţia. În primul rând, trebuie să luăm în calcul faptul că nu ne obligă nimeni să ne luăm după vedete precum Bianca Drăguşanu sau Daniela Crudu. Nu pot să îmi dau cu părerea în ceea ce le priveşte, pentru că nu le cunosc dar, de exemplu, eu când mă uit la televizor, aleg emisiunile care merită să fie vizionate sau nu. Orice informaţie trebuie filtrată. Însă, nu ar strica cenzura în unele cazuri”, mărturiseşte Ştefania.

Femeia din ziua de astăzi s-a schimbat mult, comparativ cu cea de după Revoluţie, dar din păcate accentul cade mai mult pe aspectul fizic şi mai puţin pe cultură, consideră Ştefania:

„Lucrez cu Alina Nechifor(n.r.: manager Agenţia „First Models”) de un an. În tot acest timp, am avut destul de multe prezentări pentru Kenvelo, Cristina Nichita, Lorange. Am participat şi la un concurs de frumuseţe «Miss Turism», unde am câştigat «Miss Popularitate» în decembrie 2010. Mi-ar surâde ideea de a face modeling pe o perioadă mai lungă de timp dar, totuşi, prefer să ma axez pe studiu. Pe viitor aş vrea să fac un master în turism”.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 33%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *