Nu mai poate ascunde nimic. CANCAN.RO a aflat si „tariful” pe care i l-a dat Ahmad Ramonei Gabor pentru o noapte cu el

Dupa ce v-am dezvaluit detalii incredibile despre cum a decurs prima intalnire dintre Ramona Gabor si Ahmad, revenim cum altele de senzatie. CANCAN.RO prezinta suma pe care se vehiculeaza ca a primit-o satena de la asa zis-ul iubit.

Un apropiat de-a lui Ahmad a deconspirat pentru CANCAN.ro, adevarata relatie dintre Ramona Gabor si irakianul Ahmad. In timp ce sora Monica sustine ca cei doi se iubesc cu patos, sursa noastra ofera detalii incredibile, cum ca Ramona a fost platita de tanar pentru a petrece o noapte cu ea.

Ramona Gabor radiaza la bratul iubitului arab

Ramona Gabor radiaza la bratul iubitului arab

Are „tarif” de 600 de euro pe oraIn momentul in care Ramona l-a cunoscut pe Ahmad, tanara stia care este scopul acestei intalniri. Conform sursei noastre se pare ca o anume Dora Tapos, care intermediaza intalnirile dintre modelele romance si oamenii instariti din Emirate, le-a facut cunostinta, insa nu inainte de a-i spune irakianului care este „tariful” Ramonei.

Fanii au felicitat-o pe Ramona pentru logodna

Fanii au felicitat-o pe Ramona pentru logodna

„De oboicei, Dora aduce fete care iau 3000 AED pe ora si 20.000 AED pe noapte, asta ar insemna 600 de euro/ ora si 4000 de euro toata noaptea. Bineinteles ca se poate negocia. In functie de ce fete aduce si ce sunt dispuse sa faca. Ahmad a platit-o pe Ramona doar pentru prima seara, dupa aceea ea s-a indragostit de el si statea gratis cu el. Spera ca el sa o ia de nevasta”, ne-a mai spus apropiatul lui Ahmad.

Iubitul Ramonei a fost in Romania, de sarbatori

Iubitul Ramonei a fost in Romania, de sarbatori

A renuntat la tot pentru elIn momentul in care a parasit Romania, sora Monicai Gabor a sperat ca va face cariera in Emiratele Arabe. Desi avea potentialul unui model, iar designerii arabi o apreciau pentru calitatile sale, prezentarile de moda de acolo nu sunt atat de dese precum in tarile occidentale. Chiar si asa, Ramona a renuntat la orice oferta de job in momentul in care s-a indragostit de Ahmad. Barbatul i-a interzis sa mai mearga chiar si la castingurile pentru defilari, deoarece se pare isi dorea ca Ramona sa depinda financiar in totalitate de el. „Ramona s-a bucurat ca s-a mutat la el in vila si se plimba cu masinile scumpe pe care Ahmad le inchiria. Lui ii place sa duca o viata exclusivista, bazata pe mult show. Tot el i-a interzis sa mai mearga la munca pentru ca ii placea sa depinda financiar de el”, ne-a mai spus sursa noastra.

S-a intors in tara pentru a reintra in atentia publicului Constienta ca atuu-ul ei in fata celorlalte femei frumoase cu care Ahmad isi dadea intalnire, era acela ca in Romania lumea o cunoaste, Ramona Gabor a facut tot posibilul sa reintre in atentia presei. Se pare ca aceasta sedere prelungita in tara natala se datoreaza si faptului ca isi dorea sa apara fotografii cu ea si sa fie invitata la diverse emisiuni tv, pentru ca toata acestea sa ajunga la urechile lui Ahmad.

De cand a revenit in Romania, tanara a incercat sa mimeze fericirea

De cand a revenit in Romania, tanara a incercat sa mimeze fericirea

„Lui Ahmad ii plac foarte mult femeile faimoase. De aceea cand Ramona i-a zis ca este cunoscuta in Romania a continuat sa se vada cu el. Acesta este motivul pentru care a revenit in Romania si a tot iesit in oras sa o vada paparazzii. Spera ca Ahmad sa vada cat este ea de celebra si sa se impace cu ea”, a mai spus sursa noastra.

Ahmad este atras de petreceri exclusiviste

Ahmad este atras de petreceri exclusiviste

Nu-si permite sa locuiasca singuraDesi sustinea de curand ca are bani suficienti sa-si cumpere un apartament in orice zona a Dubaiului, se pare insa ca Ramona nu sta atat de bine financiar pe cat se lauda. Din pacate in toate lunile in care a avut o relatie cu Ahmad, nu a lucrat absolut deloc si nici nu a reusit sa puna un ban de-o parte. „Ahmad nu a intretinut-o asa cum a crezut lumea sau cum a lasat ea sa se inteleaga. De la el nu avea decat cazare si masa, cateva haine si un ceas cumparat la second hand. El nu ii dadea bani, dar nici nu o lasa sa-si ia job-uri. Ramona nu are bani de apartament in Dubai si nici macar la ea in tara. Ea acum sta intr-un apartament in zona Deira cu inca alte trei fete, nu in Marina (n.r. zona rezidentiala) asa cum zice ea. Nu isi permite sa locuiasca singura, mai ales in Marina”, ne-a mai spus apropiatul irakianului.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *