Nu o să-ţi vină să crezi! Cine este de fapt fiica lui Florian Coldea

A ajuns celebră în România drept fiica fostului prim-adjunct al Serviciului Roman de Informatii, general-locotenent in rezerva, Florian Coldea, însă nici pe departe! Bruneta care a pus pe jar toată presa este de fapt o artistă şi fotomodel internaţional.

Morena Taraku a fost titlul zilei în toată presa din România, fiind numită fiica fostului prim-adjunct al Serviciului Roman de Informatii, general-locotenent in rezerva, Florian Coldea.

Morena Taraku este de fapt o cântăreaţă internaţională, dar şi fotomodel. A fost aleasă Miss Kosova 2010, Miss Liberty of the World 2012 şi a reprezentat Albania la Miss World 2012.

Bruneta a ajuns să fie promovată în presa din România drept fiica lui Florian Coldea, după ce un internaut pus pe glume a creat un cont de Facebook în care a folosit pozele ei şi a promovat-o drept Lorena Coldea. Totul a plecat de la declaraţia lui Florian Coldea care după ce a fost anunţată retragerea a susţinut un discurs în care a mulţumit familiei şi fiicei că i-au fost alături, deşi el a fost mai mult absent din viaţa lor, dedicându-se întru totul carierei:  ”Mulţumesc familiei mele pentru întreg suportul din aceşti 12 ani. Am lipsit de la cele mai importante momente ale copilăriei pentru fetiţa mea, am petrecut o parte neînsemnată de timp acasă, am amânat mereu planurile şi obiectivele personale. Nu aş fi putut realiza nimic semnificativ în carieră fără susţinerea necondiţionată a soţiei mele, fără liniştea şi suportul de acasă”.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *