Nu știi să înjuri în limba engleză? Deschide pagina de facebook a lui Postoache și vei învăța!

Fostul viitor politician de mare anvergură municipală și, posibil, și județeană , Andrei Postolache, ne învață, pe pagina sa de facebook cum să înjurăm cool ca să putem fi și noi „trendy”.

Deranjat nevoie mare că o firmă de curierat rapid are numere de apelare distincte pentru  București și pentru restul țării, salvatorul Iașului își încheie una din întrebările sale cu tot mai popularul  „wtf” (what to fuck,  pentru necunoscătorii limbii engleze și cu o traducere pentru care ne putem trezi amendați de una din multitudinea de comisii care monitorizează cîte ceva în țara asta).

Cu un minim  efort de gîndire, consilierul municipal independent ar fi putut ajunge la concluzia, nu necesar obligatorie,că firma respectivă are cel puțin două dispecerate și două parcuri de mașini și, pentru a nu se călca  în picioare unii pe alții, folosesc două numere de telefon.

Prea mult pentru Postolache, care așterne pe hîrtie cîteva diatribe împotriva Bucureștiului. Totul asezonat, la final, cu strămoșeasca urare „screw you”, adresata respectivei firme.

„Nu a fost cazul nici până acum, dar de acum sigur nu voi folosi Cargus. Cum să-ți pui tu două numere de contact pe mașină, unu pentru București și unu pentru „provincie”? Alo, din provincie sun, am un pachet de trimis. Cine gândește chestiile astea, wtf? Provincia cui, a Bucureștiului? Eu nu trăiesc în provincia Bucureștiului.

Screw you ...”

Excelent! Ne-am notat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *