Nu toţi politicienii ieşeni au aflat de moartea Regelui Mihai!

Dom’le, odată anunţat decesul Regelui Mihai I ne-am fi aşteptat să înceapă un adevărat concurs de bocit pe paginile de facebook ale politicienilor ieşeni. Că unii are face-o din inimă, alţii din ipocrizie sau doar pentru că aşa e creştineşte şi dă bine la electorat este altă mîncare de peşte.

Am trecut rapid cu privirea pe paginile respectivelor aleşi şi am descoperit cîteva lucruri interesante. Declarata monarhistă Iulia Scântei nu avea postat nimic, nici un gînd, relativ la tragicul eveniment. Dumitru Oprea, nici atît. El e deja în lumea lui, producînd aproape zilnic articole pe blogul său, pe care, probabil le citeşte dimineaţa la o cafea, ca să poată vedea la contor că este măcar o accesare. Doar Bodea şi Alexe au percutat rapid, semn că echipele lor de făcători de imagine sînt, dacă nu mai bune, măcar mai rapide în reacţii decît celor ale lui Scântei şi Alexe.

La PSD doar Vasile Toma şi Silviu Macovei par a fi aflat că a murit Regele. Restul a rămas încă la Ziua Naţională.

Movilă ne anunţă, vesel, că e invitat la nuş’ce emisiune.

Vosganian, în schimb, pe fază , ca de obicei, spune cîteva vorbe pe pagina sa de socializare.

Despre USR-işti nici n-ar trebui să vorbim, dar uite că o facem. Lui Dan Lungu mintea îî stă tot la proteste. Tocmai şi-a schimbat poza de profil cu una în care două grupuri de jandarmi înşfacă două statui. N-am înţeles care o fi chichirezul, dar nu ni se pare comic de loc. De, noi e mai proşti, nu înţelege subtilităţi.

Aşteptăm şi ziua de mîine pănă cînd toţi aleşii poporului ieşean vor afla şi se vor apuca să scrie şi ei ceva cu mîna scribilor din echipele lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *