O belgiancă de 17 ani văzută în tribune la Campionatul Mondial din Brazilia a primit de la L’Oreal contractul vieţii ei

O belgiancă de 17 ani a fost aleasă de L’Oreal să îi promoveze produsele, după ce a fost surpinsă într-o fotografie la Campionatul Mondial (CM), costumată şi pictată pe faţă în culorile drapelului ţării sale, relatează The Independent.

Axelle Despiegelaere a fost fotografiată în tribunele CM, la meciul dintre Belgia şi Rusia, din 22 iunie. Fotografia în care adolescenta apare costumată şi pictată pe faţă în culorile drapelului ţării sale a devenit virală pe reţelele de socializare.

Astfel, tânăra a ajuns să fie aleasă de gigantul francez producător de cosmetice L’Oreal pentru o campanie şi a filmat deja un material de promovare, postat pe canalul YouTube al diviziei L’Oreal Professionnel Belgia.

[su_youtube url=”http://youtube.com/watch?v=E86j4khRnwY”]

Filmuleţul, care a atras, de maţi când a fost postat, peste 400.000 de vizualizări, o prezintă pe Axelle într-un salon de frumuseţe în timp ce îi este aplicat un tratament complet pentru păr.

Însă mediatizarea alegerii făcute de L’Oreal a fost urmată, în spaţiul online, şi de critici, în contextul în care tânăra a postat o fotografie în care apare alături de o gazelă pe care ar fi vânat-o în Africa.

Sursa: gandul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *