O înşală Felix Baumgartner pe Mihaela Rădulescu? Austriacul, surprins sărutând o altă femeie

Deunzăi, Mihaela Rădulescu mărturisea cât este de fericită alături de Felix Baumgartner, austriacul supersonic cu care are o relaţie de câteva luni. Însă, ceea ce au surprins paparazzii zilele trecute ar putea să fie devastatator pentru diva româncă.

Aflat la Berlin, în Germania, Felix a ieşit la un restaurant alături de un grup de cunoştinţe, printre care şi o brunetă înaltă şi foarte tânără, cu care a vorbit şi a râs toată seara.

 

La plecare, paparazzi i-au surprins pe Felix şi pe tânăra misterioasă sărutându-se, apoi plecând pe jos spre un hotel. S-au despărţit de grupul de cunoştinţe şi au intrat amândoi în hotelul în care era cazat Baumgartner, tânăra trăgându-şi gluga pe cap înainte de a intra.

Potrivit publicației germane Bunte, tânăra este din Zurich, Elveția, și l-a cunoscut pe Felix Baumgartner prin intermediul unor prieteni comuni, chiar de astă-vară. Cei doi s-ar fi plăcut imediat și de atunci, între ei s-a înfiripat o idilă. Mai mult, misterioasa domnișoară și iubitul Mihaelei Rădulescu ar fi petrecut câteva zile pe iahtul lui Felix.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *