O româncă celebră, goală în piscină cu doi actori de la Hollywood VIDEO

Se pare că farmecele Mădălinei Ghenea sunt apreciate de tot mai mulţi actroi cu greutate de la Hollywood. Astfel, Michael Caine şi Harvey Keitel sunt cele mai recente „cuceriri” ale româncei, care joacă alături de cei doi în filmul lui Paolo Sorrentino, “Tinereţe”.

Mădălina Ghenea a fost distribuită alături de nume mari ale cinematografiei mondiale, Michael Caine şi Harvey Keitel, în pelicula “Tinereţe”, semnată de regizorul italian Paolo Sorrentino.

Potrivit velvetcinema.it, pelicula va avea lansarea la Festivalul de la Cannes, însă până atunci, cinefilii se pot delecta cu imagini din trailerul lansat de curând, în care Mădălina apare în costumul Evei!

Foto: captură video

În timp ce românca face baie, goală-goluţă, în piscina unui hotel din Alpi, unde se petrece acţiunea filmului, Fred (Michael Caine) şi Mick (Harvey Keitel), cazaţi în acelaşi complex, o admiră muţi de uimire, din partea opusă a bazinului.

Primul, compozitor şi dirijor, iar celălalt, regizor, sunt doi vechi prieteni ajunşi la 80 de ani, care se regăsesc în stabilimentul de lux din munţi.

Intră în galeria foto şi vezi poze cu Mădălina Ghenea din timpul filmărilor pentru producţia lui Paolo Sorrentino, “Tinereţe”:


Mădălina apare gol-goluţă chiar şi pe afişul fimului!

Sursa: one.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *