O româncă iscusită de 25 de ani l-a înnebunit pe unul dintre cei mai bogaţi arabi din lume! Şeicul a venit la Bucureşti cu avionul privat s-o vadă şi s-o… pupe!

Oksana Sianov, 25 de ani, născută în Siberia s-a mutat de mulţi ani în România. S-a acomodat imediat, vorbeşte perfect. N-ai zice că este rusoaică la origini.

Pe Facebook îşi spune Anastasia (VEZI SUPER-GALERIA FOTO). Dacă te uiţi pe contul ei, recunoşti toată “echipa” de fete descurcăreţe din #myDubai. Like-uri, poze, comentarii, chestii. Ai fi tentat să-ţi formezi cine ştie ce părere despre ea. O fată deşteaptă, tenace, atentă, inteligentă, călită prin diverse situaţii aparte ca să zic aşa, care a lovit sus de tot: l-a înnebunit pe unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din Qatar.

Provine dintr-o familie bogată, însă el a fost cel care a înzecit averea, fiind un tip cu o viziune şi o putere de muncă, rare. Carismatic, muncitor şi iubit de oameni.

Oksana/Anastasia l-a înnebunit cu formele ei pe unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din Qatar
Oksana/Anastasia l-a înnebunit cu formele ei pe unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din Qatar

Relaţia cu Oksana …. nu pe model aventură, ci pe serioaselea. Sunt împreună de doi ani şi…el o iubeşte tare de tot. Ea…şi ea. Săptămâna trecută Şeicul a aterizat cu propriul său avion pe Aeroportul Băneasa. Îi era dor de ea, dar nu numai. Vrea să şi investească în România. Are planuri mari. Potrivit surselor noastre e în procedură finală de achiziţie a unei uriaşe clădiri de patrimoniu, dar şi a altor active.

Sursa:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *