O româncă sexy rău a ”atentat” la JOHNNY DEPP! I-a cerut să facă o poză şi l-a pipăit peste tot!

Prezent deja de vineri la Bucureşti, celebrul actor Johnny Depp s-a familiarizat deja cu câte puţin din plăcerile româneşti. A degustat bucatăria românească, micii la gratar, vinul moldovenesc…dar şi româncele au avut mare trecere în faţa actorului american!

Toată lumea ştie că Johnny Depp se află de câteva zile pe pământ românesc, şi urmează să susţină un concert, luni, împreună cu trupa lui de suflet, ”Hollywood Vampires” . CANCAN.ro, site-ul numărul unu din România, v-a prezentat imagini exclusive cu actorul american, care s-a dovedit un personaj popular, evitând zonele ”de fiţe” din Bucureşti.

Însoţit de staff-ul său, Johnny Depp a ales să-şi petreacă seara la un local modest din apropierea Centrului Vechi din Capitală, singura ”aroganţă”, absolut justificată în cazul său fiind rezervarea localului până aproape de ora închiderii, precum şi ”sigilarea” intrării cu o faţă de masă neagră!

Johnny Depp a petrecut în stil...românesc
Johnny Depp a petrecut în stil…românesc

Celebrul actor s-a înfruptat în voie din preparatele româneşti, iar mititeii la grătar au avut un real succes, la fel ca şi vinul ales, din Moldova. Mai mult decât atât, Johnny Depp nu a rămas insensibil şi la farmecele unor frumuseţi autohtone. O brunetă cu ochii verzi i-a atras atenţia râvnitului actor, aflat în prezent în mijlocul unui scandal conjugal cu partenera sa de viaţă, Amber Heard.

Angela a reuşit să se bage...pe sub geaca lui Johnny Depp
Angela a reuşit să se bage…pe sub geaca lui Johnny Depp

Tânăra, Angela Elena, l-a cucerit pe american, cel puţin pentru un moment, atunci când a pozat alături de el, iar fotografia a ajuns imediat la loc de cinste, pe wall-ul domnişoarei. Fata nu a fost deloc timidă, pentru că l-a îmbrăţişat pe celebrul actor, ba chiar i-a băgat mâna…pe sub geaca de piele, atingând zone la care orice altă româncă nu ar putea decât să viseze.

Tănara este deosebit de sexy, dezbracată, dar şi îmbrăcată
Tănara este deosebit de sexy, dezbracată, dar şi îmbrăcată

Imediat ce a făcut publică fotografia, bruneta a atras invidia prietenelor care nu au fost atât de norocoase să se ”lipească” de Johnny Depp. ”Aşiaaaa te vreau ….îţi stă bine lângă el” i-a spus o amică, în timp ce o alta a atras atenţia asupra aspectului deja evident ”Where is your hand-Unde îţi este mâna?”.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *