O să fie mămică! Adelina Pestrițu și Speak se pregătesc de marele eveniment

Da, Adelina Pestrițu (29 ani) și Speak (29 ani) vor deveni părinți, părinți spirituali deocamdată.

 

Până când vor avea proprii copii, doi la număr, o fată și un băiat după cum declară Adelina, cei doi iubiți capătă experiență având grijă de copiii altora. Cât de curând, Ade și Speak vor avea grijă de finuța fostei prezentatoare TV, care va locui cu ei câteva zile bune.

Adelina si Speak au devenit parinti...spirituali

Adelina si Speak au devenit parinti…spirituali

„O să avem grijă de finuța noastră. Va veni la noi câteva zile pentru că mama ei este însărcinată și urmează să nască în curând. Va avea un băiețel, pe care eu și Ștefan îl vom boteza împreună”, ne-a declarat Adelina, care face deja pregătirile pentru marele eveniment.

 

Dacă în cazul finuțului știa de acum câteva luni de botez, în cazul fetiței, Ade a ajuns să fie nașă printr-o întâmplare absolut specială.

Adelina este lipita de

Adelina este lipita de „fiica” ei

Pe micuța Celia nu a vrut să o boteze nimeni până la vârsta de 3 ani pe motiv că mama ei crescuse la casa de copii și nici un apropiat nu a vrut să se asocieze cu ea. Mama Celiei, Carmen, și-a luat inima în dinți și i-a scris Adelinei pe Facebook, care, imediat ce a aflat de poveste, nu a stat pe gânduri și a acceptat atât să boteze, cât și sa organizeze petrecerea pentru micuță. De atunci, bruneta o invită pe finuța ei periodic în vizită și are grijă să-i cumpere de fiecare dată hăinuțe și dulciuri.
sursa: Cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *