O veste năucitoare pentru masculii ieşeni: Iulia Vântur e tot liberă de contract!

După cum v-am promis în săptămânile trecute, vă ţinem la curent cu cele mai tari ştiri care ţin de frumoasele care au fost odată ale Iaşului, dar care şi-au luat între timp zborul spre alte zări, cu vreme însorită, cu salarii babane şi cu burlaci cu teşchereaua doldora de euroi. Cea mai mediatizată divă din ultima perioadă, care le-a eclipsat cu totul şi pe Andreea Marin fostă Bănică, şi pe rivala Mihaela Rădulescu, tot fostă Bănică, rămâne, după cum bine v-aţi dat seama, tot blondina de la Pro, Iulia Vântur.

Iulia_Vantur_2Ei bine, când toată presa tabloidă o vedea deja măritată cu megastarul bollywoodian Salman Khan, logodind-o şi împăcând-o până şi cu exigentul de tată socru, Iulica noastră se întoarce în ţară cu o adevărată bombă de presă, stricând planurile producătorilor de nunţi în direct. Iulia Vântur s-a întors în România, după luni bune de absenţă şi în care nu a făcut decât să alimenteze pe Facebook zvonuri care mai de care mai exotice. Şi pentru ca toată lumea să fie liniştită, dar mai ales partea masculină de pe la noi, blondina face un anunţ care ar putea trece uşor la rubrica „Senzaţional” şi „Şoc! Şoc! Şoc!” pe burtierele posturilor de televiziune. „Nu m-am căsătorit cu nimeni”, a fost singura declaraţie făcută jurnaliştilor care o aşteptau preş la aeroport, după două luni în care o vedeau deja noua primă-doamnă a Hollywood-ului indian.

Unde mai pui că, mai zilele trecute, închipuirea unora o vedea pe Iulica împărţind cu Salman Khan chiar acelaşi apartment luxos din Mumbay, ca să moară de ciudă matracucile în căutare de fotbalişti ori prezentatori de emisiuni meteo de pe la noi…

Prin urmare, staţi liniştiţi, fraţilor! Nu şi-a pus nimeni pirostriile, nu se vede nici măcar o urmă de verighetă pe deget. Asta nu înseamnă că nu trebuie să aveţi la voi plicurile pregătite, în buzunarul de la piept al costumului cel bun, că niciodată nu se ştie cum vine amenda, adică invitaţia, la uşă. Hai la bună vedere şi să ne răcorim cu un şpriţ de vară, că ne-au trecut toate năduşelile cu ştirile astea fierbinţi!

Blond Of The Rings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *