Oana Zăvoranu s-a căsătorit în septembrie, dar primele poze de la nuntă de abia acum apar!

Ce apariţie a avut Oana Zăvoranu la nunta cu Alex Ashraf! Actriţa nu s-a îmbrăcat într-o rochie de mireasă clasică, şi a purtat o ţinută specială, ieşită din tipare. Vedeta s-a măritat în mare secret la începutul lunii septembrie. Bruneta a dat publicităţii primele imagini de la nunta ei, din biserică. Naşi i-au fost Silviu Prigoană şi soţia lui Mihaela.

oana_nunta

Oana Zăvoranu a arătat primele imagini de la nunta sa cu Alex Ashraf! Cei doi s-au căsătorit în urmă cu trei luni, ceremonia religioasă fiind pusă la cale de vedetă. Îmbrăcată într-o rochie roşie, cu imprimeu floral şi cu un decolteu amețitor, Oana Zăvoranu a spus un „da” hotărât.

„Nunta a avut loc pe data de 9 septembrie. A fost iniţiativa mea. Oana Zăvoranu, în biserică? E ceva mai greu de imaginat, mă gândesc. Am zis hai să o facem şi pe asta, de ce nu? Eu m-am gândit să fiu sub acoperire, m-am îmbrăcat într-o rochie roşie cu un decolteu adânc de preotul nu-şi putea dezlipii ochii de pe bustul meu. A avut loc într-o biserică superbă, nu ştiu dacă am intrat într-o biserică atât de frumoasă”, mărturisera recent Oana Zavoranu.

Vedeta a mai fost căsătorită, dar nu se cununase religios cu fostul soţ, Pepe. De data aceasta, vedeta şi-a călcat pe inimă şi a intrat în biserică alături de palestinianul Alex Ashraf. Soțul ei a purtat un costum elegant şi a fost extrem de protector cu vedeta. Naşii celor doi au fost Silviu şi Mihaela Prigoană.

SURSA:click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *