Ochii Orientului în buricul Iaşului

Doamnele şi domnişoarele, adepte ale look-ului mai extravagant sau oriental, pot în sfârşit să se aranjeze aşa cum vor. De curând, s-a deschis salonul de înfrumuseţare Hanan, oferind clientelor sale machiaje de zi, de seară sau fantezie, cosmetică, coafor şi manichiură.

„Avem o echipă de profesionişti tineri care vor ca femeile să arate cât mai bine. Toate procedurile sunt realizate cu produse profesionale, la preţuri excelente. La capitolul make-up realizăm machiaje de zi, seară, fantezie, tatuaj semipermanent pentru buze, sprâncene, după preferinţele clientelor noastre”, ne spune Amira, managerul salonului „Hanan”.

Ieşencele care doresc să se răsfeţe, pot apela la secţia de cosmetică a salonului, unde au o gamă variată de proceduri, masaj anticelulitic, de relaxare, măşti tratament cu caviar, pulbere de aur şi hidratante perfecte pentru sezonul rece. Doamnele care vor să aibă o coafură cu totul specială de sărbători, pot apela cu încredere la hairstylistul salonului „Hanan”, specializat în Siria. Mai mult decât atât, în perioada următoare vor exista pachete promoţionale extrem de atractive, aşa că salonul „Hanan” vă aşteaptă cu uşile deschise. Vis-a-vis de Moldova Mall.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}1 comentariu

Lasa comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *