„Ochiul Dracului „, la vedere pe peretii unei biserici! Cum a ajuns dolarul la loc de cinste printre sfinti!

Multi dintre romani au refuzat sa ia de bun dictonul „crede si nu cerceta” si s-au „rasculat” impotriva slujbasilor bisericii, considerandu-i corupti si avari, cel putin pe unii dintre ei.

O pictura dintr-un asemena lacas de cult nu face decat sa intareasca judecata colectiva!

O serie de grupuri de pe retele de socializare fac schimb de informatii cu anumiti slujbasi ai Bisericii, suprinsi in ipostaze stanjenitoare sau scandaloase, insotite de dovezi pe masura.

Nu lipsesc fotografiile sugestive din lacase de cult, in care se produc scene uneori greu de reprodus, de la imbulzeli si batai pe sfintele moaste pana la preoti care nu-si fac meseria decat daca incaseaza taxe la negru.

Fotografia din imagini pare sa incurajeze acest curent de opinie, pentru ca este prezentata o pictura dintr-o biserica din Baia Mare. In viziunea artistului apare un element care nu are ce cauta acolo, si este vorba chiar de „ochiul dracului”, sub forma valutei americane. Cei care au comentat aceasta situatie au pus-o pe seama ultimelor tendinte de pe pietele valutare, de apreciere al dolarului in raport cu leul, fapt de care slujbasii bisericii nu sunt straini!

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *