Oferte tentante pentru sărbătorile de iarnă

Sărbătorile de iarnă se apropie, iar agenţiile de turism s-au pregătit cu oferte tentante, pentru a atrage cât mai mulţi clienţi. Şi dacă nu v-aţi făcut încă planuri pentru Crăciun şi Revelion, aveţi suficient timp de acum înainte, ba chiar să vă puneţi şi bani deoparte, pentru că preţurile sunt acceptabile.

De exemplu, un Crăciun la Viena costă doar 299 de euro, iar tariful include transportul cu avionul Bucureşti-Viena-Bucureşti, patru nopţi de cazare, cu mic dejun, la hotel de trei stele, transferuri aeroport-hotel, turul oraşului cu autocarul, un ghid local şi un însoţitor român de grup.

Dacă nu vreţi să călătoriţi cu avionul, puteţi opta pentru Grecia, un circuit de şapte zile cu autocarul, pachetul incluzând şase nopţi cazare, cu mic dejun inclus, transport cu un autocar modern, ghid grec, vorbitor de limba română, cină festivă de Crăciun şi un însoţitor român de grup. Iar dacă nu vreţi să plecaţi foarte departe, puteţi alege Bulgaria, unde preţurile pornesc de la 30 de euro, respectiv 50 de euro.

Dacă vreţi un Revelion romantic, Parisul este destinaţia potrivită, iar preţurile încep de la 535 de euro. Cu 539 de euro puteţi pleca la Lisabona. Serviciile incluse sunt transportul cu autocarul, plecare din Bucureşti, cinci nopţi cazare, cu mic dejun inclus, transferuri aeroport-hotel, turul oraşului şi însoţitor român de grup. Dacă strângeţi puţin cureaua, puteţi alege Republica Dominicană, un loc de neuitat (la Consuelo Mutu acasă), cu 1.975 de euro. Tariful include transportul cu avionul, opt nopţi de cazare şi masă în regim „All Inclusive“, la hotel de cinci stele, transferuri aeroport-hotel şi un însoţitor român de grup.

Sună tentant şi nu rămâne decât să vă hotărâţi ce destinaţie alegeţi.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *