Omul gospodar își face vara… rezervare pentru la iarnă. Crăciunul de pe 25 august

Nu-i aşa că-i prea cald afară? Că gândul la vacanţa de iarnă şi la darurile pe care le veţi lua celor dragi este singurul care vă stă pe creier în acest moment? Ştiam noi! Şi la fel se par că ştiau şi cei de la Perfect Tour, o companie specializată în luat banii de la turiştii care iarna-şi fac car şi vara cumpără vacanţe în ţara lui Moş Crăciun. Pentru că – vă vine să credeţi sau nu – aceasta este oferta „fierbinte” a celor de la respectiva agenţie de turism din această perioadă.

Micile „țepe” sunt incluse…Laponia_Mos_Craciun

Aşadar, cu „doar” 1.299 de euro, ieşenii înnebuniți de arşiţa de afară își pot rezerva de pe acum patru zile răcoroase în Laponia, evident, la iarnă, de Crăciun. „Alege Laponia pentru un Crăciun perfect în familie şi vei avea parte de momente magice: copiii vor primi cadouri de la adevăratul Moş Crăciun, te vei distra pe pârtiile celei mai mari staţiuni de ski din Finlanda – Levi, vei experimenta magia iernii polare şi vei admira spectacolul aurorei boreale. Doar în Levi ai parte de experienţe inedite, de safari cu reni, safari cu husky sau snowmobile safari. Rezervă acum şi vei avea cu siguranţă Sărbători de Iarnă de neuitat”, îşi laudă marfa cei de la Perfect Tour.

Cei care nu sunt obişnuiţi să citească şi anunţurile de sub textele scrise cu litere de-o şchioapă, pierd, însă, adevărata ofertă pentru feeria de Crăciun. Cadoul de la moşul cel bucălat pe care-l aşteaptă toţi copiii este, de fapt, un… autograf! Laponia_ren„Moşul e mereu la birou şi vă aşteaptă. În sat se poate vizita Biroul Poştal, unde puteţi comanda o scrisoare originală de la Moş Crăciun. Alegeţi scrisoarea preferată şi puneţi-o în cutia poştală roşie. Cei dragi o primesc acasă cu ştampila lui Moş Crăciun. Aici îi puteţi spune Moşului toate secretele şi dorinţele, iar el vă va da un autograf ca amintire”, mai spun cei de la agenţia de turism.

Preţurile pentru un astfel de sejur de vis variază între 1.399 de euro pentru adulţi la 1.050 de euro pentru copii.

Din oferta celor de la Perfect Tour nu lipsesc nici tarifele pentru petrecerea Revelionului în destinaţii exotice. Mexico City şi Acapulco, Bangkok sau Kuala Lumpur sunt câteva dintre opţiunile disponibile, la preţuri care pornesc de la 1.850 de euro şi urcă până la 2.155 de euro de persoană.

Moş Berilă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *