Onor la Oprea

Gabriel Oprea

Gabriel Oprea

Pânza de păianjen a generalului uneperist tinde să se rupă

“Şeful mafiei personale” a nepotului Tamarei, zisa vorbă băsesciană, a dat de curând cu pantofii în gropile de prin Iaşi. Nu s-a împiedicat, dar nici nu s-a mai ridicat din discursul patriotic de o făţărnicie care aminteşte, pe alocuri, că şarpele e odios nu pentru că muşcă, ci pentru că se ascunde ca să muşte. Ministrul Apărării, căci despre el vorbim, a găsit de cuviinţă să treacă pe la militarii ieşeni pentru a mai da mâna cu uneperiştii ieşeni în semn de preţuire eternă şi (dez)interesată.
Deputaţii migratori Luminiţa Iordache şi Tudor Ciuhodaru s-au înghesuit în poze cu mai marele fost pesedist, timp în care millitarii şi-au văzut de ale lor. Între presă şi Gabi Oprea a fost un puternic semn de indiferenţă reciprocă, atât de mare încât cel din urmă nici că nu a fost luat la declaraţii. Se aude prin târgul lui Sorin Oprescu – de fapt, asta vroiam să vă şi spunem – că Oprea va da declaraţiile în altă parte, deîndată ce controlul armatei uneperiste va fi preluat de un alt soldăţel de plumb, destul de puţin băsescian, dar îndeajuns de loial să dizolve UNPR în PDL. Din aceste considerente, “şeful mafiei personale a lui Adrian Năstase” a lăsat-o mai moale cu reacţiile politice în ultima vreme, simţindu-şi sfârşitul (mandatului) aproape.
Găozari plecaţi de ceva timp din târgul Ieşilor pentru o pită şi ceafă capitalistă întăresc puterea de anticipaţie a bârfitorilor şi afirmă chiar că modificarea schimbării va avea loc odat’ cu remanierea anunţată pentru primăvară şi în care, bineînţeles, Iaşul tot nu va prinde ministru că pedeliştii noştri influenţi şez bine mersi în staţiunea de epurare. Halal să le fie!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *