Pamflet 100%: Ţuica de Prunea, zero tărie

Înfrângerea CSMS Iaşi în faţa Stelei, printr-un gol primit în ultimul minut al meciului de Cupă disputat marţi, 28 octombrie, a îngroşat semnele de întrebare asupra necesităţii păstrării lui Florin Prunea ca preşedinte – executiv al clubului din Copou. După ce la începutul campionatului, Prunea promitea chiar şi o calificare într-o cupă europeană, echipa Iaşului nu a obţinut nicio victorie în cele 12 etape disputate până acum în Liga 1. Disperat de perspectiva concedierii sale, fostul portar al naţionalei gândeşte noi scheme tactice care să-i asigure slujba de la club, printre care şi contactarea unor mari nume ale fotbalului naţional şi mondial.

Dragă superstarule Lionel Messi, pentru că reprezinţi o echipă caritabilă, ce poartă sigla UNICEF pe tricouri, nu ai vrea să vii să joci gratis măcar zece minute pentru Iaşi şi să marchezi paişpe goluri, cât să ajungem la golaveraj zero?, Florin Prunea, preşedinte.

Senior Florin Prunea, nu calc în România până când nu interziceţi acea melodie jignitoare la adresa mea, Lionel, Lionelule, nu mai bea, băiatule. Hasta la vista! Lionel Messi.

Distinse domnule academician Jose Mourinho, nu ai vrea să vii pe banca tehnică a CSMS Iaşi, măcar o repriză, să le dăm un gol celor de la Rapid?

Domnule Prunea, cred că sunteţi prost informat. Mi se spune The Special One nu pentru că echipa mea e capabilă doar de un gol, ci pentru că încasez The Special One million dollars pe sfert de oră. All the best, Mourinho.

Piţi, ştiu că eşti ocupat cu testarea noilor zaruri din fildeş din Arabia Saudită, dar n-ai putea să vii pentru un meci la Iaşi, să batem şi noi pe Universitatea Craiova?

Florine, îmi pare rău, dar patronii echipei tocmai mi-au amenajat un cazinou în vestiar şi nu pot renunţa nicio clipă la şedinţele tehnice, mai ales că sunt secondat de doi crupieri de primă clasă. Salam aleikum!

Nea Puiu, ştiu că te concentrezi pe meciurile cu Insulele Feroe, pe care vrei să le baţi ca pe şniţele, atât de tare încât or să devină peninsule, dar n-ai vrea să vii şi la CSMS, să batem şi noi pe cineva în campionat, măcar ca pe-un cheese hamburger?

Florin, dar tu crezi că eu am uitat cum ai luat gol în ultimul minut de la suedeji, acum 20 de ani, la mondialul din America? Păi, ce caşcheta mea vrei să fac acum, să mai pierd o dată pe mănuşile tale? No way, vorba cântecului. Şi, încă ceva: zi drept, pe cine ai sunat mai întâi, pe nea Emi sau pe nea Mircea? Te întreb pentru că mai ai obiceiul de a pune degeaba oamenii pe drumuri şi avem şi noi o vârstă. Hai, pa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *