Pancu scapă de puşcărie, iar Bâlbă s-a transformat în procesoman

Cum o mai duc gloriile Politehnicii

Final fericit în telenovela avându-l drept protagonist pe Daniel Pancu, fostul jucător al Politehnicii, condamnat, în decembrie 2011, de către magistraţii Judecătoriei Iaşi, la zece luni de închisoare cu Pancu scapă de puşcărie, iar Bâlbă s-a transformat în procesomansuspendare pentru conducere sub influenţa alcoolului. Săptămâna aceasta Curtea de Apel Iaşi i-a redus pedeapsa la cinci luni de închisoare cu suspendare decizia fiind, de această dată, definitivă. Vă reamintim că, în noaptea de 21 spre 22 decembrie 2008, în jurul orei 01.20, Pancu se afla la volanul unei maşini care rula în zona Nicolina, fiind oprit de un echipaj de poliţie după ce a intrat pe o stradă unde exista un indicator cu „accesul interzis”. Poliţiştii l-au testat pe Pancu cu aparatul etilotest, reieşind că avea o alcoolemie de 1,36 miligrame.

Singurul necaz de care Pancu nu poate scăpa îl constitui situaţia de la Rapid. Dacă ar fi să parafrazăm sentinţa magistraţilor, în cazul salariului datorat de George Copos, Pancu a „primit” nouă luni cu suspendare, el nemaifiind plătit din septembrie 2011.

Pancu scapă de puşcărie, iar Bâlbă s-a transformat în procesomanUn alt fost fotbalist ieşean, Ionuţ Bâlbă, prins şi el băut la volan, face anticamera la Tribunal. Spre deosebire de Pancu, Bâlbă este reclamant într-un proces intentat Administraţia Finanţelor Publice a Municipiului (AFPM) Paşcani, cerând magistraţilor din cadrul Tribunalului Iaşi restituirea taxei pentru achiziţionarea a două autoturisme, un Audi Q7 şi un Mercedes-Benz. Primele termene de judecată ale celor două procese au fost stabilite pentru data de 28 mai, respectiv pentru 4 iunie 2013.

Ionuţ Bâlbă mai are un proces pe rol, cu clubul de fotbal Politehnica Iaşi, pe care l-a acţionat în instanţă în urmă cu doi ani, solicitând achitarea  sumei de 228.420 de lei reprezentând restanţe contractuale.

Ionuţ Popa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *