Partidul Poporului, un trai şi-o viaţă, nenicule!

Tinerii ieşeni din partidul „senzaţionalului” Dan Diaconescu au cântat şi au dansat Jaga-Jaga în compania colegilor lor din PSD, PDL şi PNL

Petele de culoare ale petrecerii au fost Camara Aboubacar Mangue, cetăţean român originar din Guyana, şi fiica sa de 28 de ani.

Camara Aboubacar Mangue

Camara Aboubacar Mangue

Zaiafet cool marca „Partidul Poporului”, vineri noapte, în Clubul ieşean „Underground”. Protagonişti: tinereii care fac parte din partidul domnului OTV, senzaţionalul Dan Diaconescu, alături de colegii lor de breaslă din PSD, PNL ori PDL. În week-end, Clubul Underground s-a dovedit a fi neîncăpător pentru cei peste 200 de fani ai Partidului Poporului ce fac parte din Organizaţia de Tineret a PP Iaşi. Sub atenta oblăduire a „naşului” PP Iaşi, omul de afaceri Sorin Bălănescu, fanii lui Diaconescu s-au dezlănţuit la maxim pe ringul de dans uitând pentru câteva ore de toate rivalităţile politice. Atracţia serii a fost de departe cetăţeanul român de culoare, inginerul constructor Camara Aboubacar Mangue, de 55 de ani, şi fiica sa, în vârstă de doar 28 de anişori, care a încins şi la propriu dar şi la figurat ringul de dans. După ce au dat pe gât câte un pahar de whisky şi unul de vin, tinerii din PP (n.r.: se citeşte PePe!) au lăsat la urmă politica şi s-au prins într-o horă a prieteniei cu rivalii lor politici, pe o melodie etno basarabeană devenită deja celebră: Jaga-Jaga. Pentru cei care vor să ştie cine cântă Jaga-Jaga este vorba de Ion Paladi, basarabean get-beget, în duet cu Diana Onofrei, tot din Republica Moldova.

Românul Camara, pata de culoare din partidul OTV

Dar cine este vedeta serii Camara Aboubacar Mangue? Doctor inginer în ştiinţe hidraulice, africanul de culoare – născut în Republica Guineea, regiunea Conakry – locuieşte la Iaşi de peste două decenii. A candidat în anii 2000 pe listele PRM Iaşi pentru Senatul României şi a demisionat ulterior din postura de vicepreşedinte al Comisiei economice din filială după aproape opt ani de dragoste declarată partidului lui Vadim Tudor. Camara Aboubacar este, acum, cetăţean român şi a candidat şi pentru Consiliul Judeţean Iaşi, la fotoliul pe care l-a mai ocupat timp de 5 ani din cei aproape 8 de înregimentare politică în PRM. În martie 2008, Camara a demisionat din partidul lui Vadim şi s-a înscris în PRE (Partidul României Europene).

În prezent, românul de culoare a îmbrăţişat atât doctrina, cât şi gândirea „senzaţionalului” Dan Diaconescu, urmărind o funcţie publică în administraţia ieşeană. Sănătate şi la mai mare!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *