Patronul Unistil face victime printre copiii ieşenilor

Vasile Puşcaşu, patronul firmei de transport Unistil este de neoprit atunci când este vorba de ilegalităţi. Fără mamă, fără tată, Puşcaşu a introdus frica în rândul propriilor taxatori, dar şi în rândul părinţilor, care sunt forţaţi să cumpere bilete şi pentru copiii sub 5 ani. „Peste tot în ţară şi în lume, copii sub 6 ani au voie să circule gratuit întotdeauna, pe toate mijloacele de transport public şi privat, numai la Unistil se cere taxă de şmecher pentru a putea călători cu copilul”, ne-a spus un călător nemulţumit. O altă ilegalitate a Unistil se referă la amenzile date de controlori, care nu trec prin Direcţia de Finanţe. Angajaţi ai Unistil ne-au declarat în exclusivitate că victime ale companiei cad chiar proprii angajaţi. „Vasile Ciobanu, şeful controlorilor de la Unistil, penalizează tot ce prinde. Pentru cea mai mică abatere se dă 10 la sută. De exemplu, un taxator care nu a eliberat bilet pentru un copil peste 5 ani sau este prins cu călători frauduloşi în autobuz este penalizat pe loc cu 10 la sută din salar. Cum poate un taxator de 30 de kile să se pună cu o şleahtă de ţigani care i se urcă în autobuz? Aici ar trebui să intervină echipele de controlori”, ne-a declarat un angajat al Unistil.
Puşca şi amenda lată

7 comentarii

Lasa comentariu
 1. taxator

  Daca ar pleca vasile mocanu de la firma asta , unistilul ar fi o firma serioasa si civilizata , nu se mai poate , nu avem voie nici sa stam de vorba cu soferul , nu avem voie sa ne ducem in fata la sofer, sa vorbim la telefon (indiferent cat de important ar fi) la orele de varf trebuie sa taxam persoanele in timp record altfel daca se urca controlu si persoanele inca au banii in mana suntem trecuti cu „persoane netaxate” , nu avem voie cu casti, trebuie sa declaram orice miscare o facem cu banii personali , de exemplu daca ai 2 lei bani personali si iti iei o cafea si nu treci acolo in diagrama ca ai cheltuit 1 leu si iti face monetaru si iti gaseste numai 1 leu la banii personali in loc de 2 ai imediat raport. Daca cumva nu ai bani personali trecuti pe diagrama si gaseste controlul o punga de mancare sau o cafea pe bord imediat se iau de tine , spun ca ” de unde ai bani de mancare si cafele daca nu ai bani personali la tine” desi poate ca a fost cinstea soferului sau cumparati din restul de 10 bani care ii lasa calatorii. de cazurile de „furt” puse din burta de el sau de oamenii lui la comanda acestuia nu mai zic , in fiecare luna sunt „victime” , daca ai avut norocul sa scapi in acea luna nu te bucuri prea tare, stii ca iti vine si tie randul , ne ia din bani prin rotatie . A ajuns sa fie o teroare in toata regula la unistil. cum sa nu fie in anumite cazuri taxatorii irascibili si nesimtiti cateodata cand muncim in teroare ? . De asta unii fura ca in codru la unistil

 2. cristi

  am lucrat la „unistil” si in momentul in care l-am anuntat pe acest „distins smecher” ca plec intru cit nu am fost de acord cu penalizarea a sarit la bataie,noroc ca erau prea multi de fata si s-a oprit

 3. adriana

  nu inteleg un lucru;chiar nu se sesizeaza nimeni in legatura cu firma UNISTIL si magariile care se practica mai ales cind e vorba de copii?la15 februarie2013 ora 12:30 a fost plimbat copilul meu de autobuzul 27 pina la ciurea si inapoi pina in statia la care trebuia sa coboare fara bilet si cu banii luati pe doua curse pentru ca soferul nu a vrut sa opreasca in statie iar aceasta „plimbare” l-a costat 4 lei fara sa i se dea nici bilet si nici rest asa inspaimintati sint angajatii unistil.niste hoti.

 4. pentru adriana

  adriana dar copilul tau a adormit pe scaun? cum a ajuns el pana la capat ciurea ? chiar „nu a vrut” soferul sa opreasca in nicio statie ? a sechestrat calatorii in autobuz ? :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *