Pe lista iubiţilor Cosminei Păsărin se află şi trei fotbalişti! Cine sunt aceştia

A intrat în lumina reflectoarelor la vârsta de 19 ani, devenind cunoscută după ce şi-a înşelat partenerul cu Bogdan Vlădău în timpul show-ului tv la care a participat, conform „Dosarele Vip”, de la Antena Stars.

În anul 2002, Ştefan Bănică a vrut inima Cosminei Păsărin şi a avut-o! Ea a jucat în videoclipul piesei: „Găseşte-mi loc în inima ta ” şi i-a sucit minţile cântăreţului. A urmat apoi Liviu Vârciu, un alt cântăreţ.
După Bogdan Ivanov şi George Vintilă, Cosmina Păsărin a fost văzută în compania lui Adrian Mutu, consemnează Antena Stars.
A urmat Iulian Miu, iar după despărţirea de acesta, Cosmina  a căutat consolarea în braţele lui Bogdan Stelea, în perioada când el se despărţise de Lili Sandu.

Nu a trecut mult că altul îi punea foc la inimă Andrei Motocu sau Dj Pagal, aşa cum este cunoscut, un tânăr obişnuit,fără conturi prea mari în bancă.

I-a furat apoi inima un medic arab, Nemer, alături de care stă de mai bine de 3 ani. Se potrivesc şi se completează unul pe celălalt, ba chiar la un moment dat au vrut să oficializeze relaţia.

Sursa: apropotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *