Petrică se pregăteşte de nuntă

Petrica-Movila-si-sotia

Petrica Movila şi soţia

Nuntă cu ştaif  la PDL Iaşi.  După exact un an pe muchie de la căsătoria civilă cu Raluca Neagu, medic la Clinica ORL de la Spitalul „Sf. Spiridon“, iacă-tă că pentru charismaticul şi oacheşul nostru deputat de Ţibăneşti, Petrică Movilă, a sosit şi vremea nunţii. Două vrăbiuţe blonde, aciuate de multă vreme pe unul dintre copacii de lângă geamurile sediului unde pun ţara la cale pierdeliştii ieşeni, ne-au spus, încet şi discret la ureche, că musiu Petrică se află pe ultima sută de metri în ceea ce priveşte organizarea marelui zaiafet.

Din surse sigure şi demne de încredere, am mai aflat că balul, masa şi felicitările vor avea loc după alegerile pentru şefia ieşeană a partidului, adică sâmbătă, 1 octombrie, într-un loc deosebit de frumos, „La Castel“, în Pădurea Breazu.

La nunta de la Breazu vor fi invitate nume mari ale politichiei româneşti, printre care prim-ministrul Emil Boc, vicele PDL, Gheorghe Flutur, generalul cu patru stele Gabriel Oprea, ori sexoasa ministresă a Turismului, tanti Nuţi Udrea.

În noaptea nunţii, Petrică le pregăteşte invitaţilor o surpriză de proporţii. Să-l  fi invitat oare Petrică la nunta sa chiar pe preşedintele României, Traian Băsescu, în persoană?  Vom trăi şi vom afla cine va bea şi va petrece până la urmă prin pădurile ruginii de la Breazu!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *