Pînă va primi o sentință definitivă, Elena Udrea ține aproape de iubitul ei!

Elena Udrea, in tandreturi cu logodnicul Adrian Alexandrov. Elena Udrea (43 ani) s-a întâlnit la o cafea cu iubitul ei, Adrian Alexandrov, cu care avea ceva important de discutat. Fața lui Alexandrov, în timp ce Udrea îi vorbește, pare foarte seriosă și concentrată.

POZA1916Elena și Adrian sunt împreună din vara anului trecut, iar relația, iată, a rezistat și continuă să funcționeze din ce în ce mai bine, din moment ce la începutul lunii iunie cei doi s-au logodit, lucru confirmat de el, care imediat și-a schimbat statutul civil de pe Facebook în LOGODIT, și să le fie de bine.

Ciao.ro a publicat în exclusivitate primele poze cu cei doi și a făcut publică relația, o relație pe care mult timp Elena a negat-o, cum se și face.

Revenind la poze, la plecare, fiecare s-a urcat în propria mașină, plecând în direcții diferite, nu înainte de a-și lua la revedere așa cum fac îndrăgostiții serioși: s-au îmbrățișat, s-au sărutat pe gură și pe ce au mai apucat, însă erau totuși în parcare, așa că n-au putut să își ia un la revedere complet, cum ar fi făcut poate dacă ar fi fost acasă.

SURSA:ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *