Plăcerea de fi cu capul în nori

Atrasă de natură încă de mică, Mădălina Doroftei îşi doreşte să lucreze la Garda de Mediu şi, tocmai de aceea, a ales să urmeze Facultatea de Hidrotehnică Geodezie şi Ingineria Mediului, specializarea „Ingineria mediului“, de la Universitatea „Gh.Asachi“ din Iaşi.

,,Am studiat la un liceu cu profil contabilitate şi am ocupat locul al III-lea la Olimpiada de contabilitate, fapt ce îmi permitea să ocup un loc la Universitatea «Al.Ioan Cuza», indiferent de ce medie obţineam la Bac. Chiar şi aşa, eu mi-am propus să încerc şi altceva şi tocmai de aceea am ales ingineria mediului”, ne spune tânăra.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

Pentru Mădălina, facultatea pe care o urmează se împacă destul de bine cu pasiunea sa pentru modeling, chiar dacă timpul nu îi permite să plece la prezentări în străinătate mai des, aşa cum şi-ar dori managerul agenţiei cu care colaborează.

Mădălina este o fire care adoră adrenalina şi căreia îi place „să fie cu capul în nori“. Tocmai de aceea, se gândeşte ca pe viitor să se înscrie la şcoala de aviaţie:

,,Îmi plac foarte, foarte mult avioanele şi mi-ar plăcea să fac o şcoală de pilotaj. Mai aştept să treacă un an de facultate pentru ca apoi să mă apuc de aceste cursuri”, ne declară ea.

Iată ca Iaşul mai are şi femei curajoase, care vor să fie la înălţime şi la propriu, nu numai la figurat.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *