„PLĂCEREA VINOVATĂ” a Ralucăi Lăzăruţ!

Raluca Lăzăruţ este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de ştiri, iar faptul că în prezent arată mai bine ca niciodată nu mai este un secret pentru nimeni. Raluca a vorbit pentru ziarulring.ro, despre modul în care îşi menţine silueta, dar şi despre câteva dintre plăcerile culinare la care nu poate renunţa pentru nimic în lume. „Zâmbesc. Se spune că e cel mai preţios accesoriu la o femeie şi dacă o faci din suflet, înseamnă că dă roade. În principiu fac sport. Yoga şi Body-Pump. Am o alimentaţie normală, nu exagerez cu nimic, dar nu am ţinut niciodată vreo cură drastică. Este o perioadă bună din toate punctele de vedere şi, oricât de şablonistic ar suna, când îţi merge bine pe interior asta se vede bine şi pe exterior”, a spus Raluca Lăzăruţ.

Cât despre micile plăceri vinovate, se poate spune că poftele Ralucăi sunt puţin ieşite din comun, având în vedere slăbiciunea sa pentru carnea de…berbecuţ. „Am multe slăbiciuni şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu trebuie să renunţ la ele. Am un metabolism foarte alert şi foarte bine pus la punct, încât nu se depune deloc, nimic. Micile mele plăceri vinovate nu sunt legate de dulciuri, culmea, sunt legate mai degrabă de făinoase, de pizza şi, de exemplu, carnea de berbecuţ sau cartofii prăjiţi”, a mai spus ea.

Cu toate că se răsfaţă cu tot ce îi pofteşte inima, prezentatoarea tv consideră că stilul său de viaţă este unul normal, mai ales pentru că, pe lângă alimentaţia sa, face foarte mult sport. „Mănânc în principiu tot ceea ce doresc să mănânc, fără reţineri, la orice oră, dar acest lucru nu reprezintă un stres pentru mine. Trăiesc aşa cum simt şi uite că îmi merge bine”, a încheiat Raluca Lăzăruţ.

(sursa: www.ziarulring.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *