Povestea femeii care a făcut prima dată sex la 51 de ani: ”Când am vorbit de contracepţie, soţul meu a leşinat”

O femeie din Marea Britanie, care a făcut sex pentru prima dată la 51 de ani, şi-a spus povestea în presa din Albion. Maria Louise s-a căsătorit prima dată la 18 ani, cu un catolic cu 12 ani mai în vârstă, convins că sexul este doar o modalitate de a avea copii. Cei doi nu au făcut sex în luna de miere, soţul Mariei Louise motivând că aceasta era la menstruaţie. Ulterior, el i-a spus soţiei că, în opinia sa, sexul este doar o formă de procreere şi că vor avea copii când vor fi pregătiţi. ”Când am vorbit cu un medic despre contracepţie, John a leşinat. Cred că avea o repulsie groaznică faţă de ideea de sex”, a declarat Maria Louise.

Cei doi au divorţat, iar, după câţiva ani, femeia a cunoscut un bărbat cu 22 de ani mai mare, însurat şi având doi copii. După un an de relaţie, presărată doar cu săruturi, bărbatul şi-a părăsit familia pentru a fi cu Maria Louise. Doar că, spunând că se simte vinovat faţă de familia sa, bărbatul nu a putut face sex cu Maria Louise. Cei doi s-au căsătorit când el avea 60 de ani, iar ea 38. Totuşi, au continuat să nu facă sex, deşi au mers în luna de miere. În 2005, când bărbatul a suferit un atac de cord şi a fost internat în spital, Maria Louise s-a îndrăgostit de un doctor.

După ce al doilea ei soţ a părăsit-o pentru a fi alături de fiicele sale, Maria Louise a început să iasă cu respectivul doctor, cu care şi-a şi început viaţa sexuală. ”A fost dragoste la prima vedere. Aveam 51 de ani, dar eram emoţionată ca o adolescentă. După un sărut pasional, Tim (n.r. doctorul) a aflat adevărul (n.r. că era virgină)”, a explicat Maria Louise.

Presa britanică scrie că de cinci ani, de când femeia este într-o relaţie cu doctorul, ”şi-a luat revanşa” faţă de anii de abstinenţă.

Sursa: gandul.info

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *