Povestea incredibila a primului playmate din Romania! Ce a ajuns sa faca in Franta frumoasa Alexandra!

Alexandra Ivancenco, primul playmate din Romania, a plecat din tara, in urma cu aproape 15 ani, fara sa sufle o vorba apropiatilor, si se pregateste acum sa devina un designer celebru.

Prima romanca necunoscuta facuta celebra de Playboy, in 2000, a iesit din lumina reflectoarelor la scurt dupa ce s-a dezbracat de inhibitii si de haine in paginile celebrei reviste pentru barbati. Corpul ei perfect i-ar fi permis sa faca performanta in modeling la nivel international, insa “minunea” nu a durat foarte mult, iar “iepurasul” a fugit peste mari tari.
A plecat in sudul Frantei
Alexandra a ales sa plece in sud-vestul Frantei, acolo unde lucreaza de zor la un proiect care, spera ea, o va umple de bani. Este vorba despre un atelier de design pe care romanca il conduce si care nu are foarte multi angajati, in orasul Bordeaux, acolo unde locuieste.

Inainte sa plece din tara, ea a absolvit cursurile Universitatii de Arta, Facultatea de Arte Plastice, sectia Grafica, iar pentru o vreme a lucrat ca decorator si stilist.
Cum a ajuns sa fie Playmate
Oferta de a poza in celebra revista pentru barbati a venit, spunea ea, intr-un moment absolut inedit.
“Eram in masina,cu agentul si cu prietenul meu.Se vorbea la modul general de fotografii. La un moment dat a venit vorba de PLAYBOY si s-a pus intrebarea daca as vrea. Prietenul meu a fost foarte entuzias¬mat: „Da, da, da! Sigur ca da“. Asta a fost inceputul. Dupa aceea, a trebuit sa vad ce inseamna, deoarece nu prea vazusem reviste PLAYBOY pana atunci, sau foarte rar si nu prea le bagasem in seama. A trebuit sa vad ce inseamnă sa fii Playmate, sa ma familiarizez cu acest gen de fotografii”, a declarat Alexandra intr-un interviu pentru aceeasi revista, cati ani mai tarziu dupa ce a realizat pictorialul.

Pictorialul cu Alexandra il puteti vedea in revista PLAYBOY

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *