Presa austriacă o dă pe Mihaela ca și măritată cu Felix Baumgartner, dar… «Nu ne căsătorim!»

Ieri, un nou zvon cu privire la relaţia româncei cu paraşutistul supersonic împânzea mondenitatea austriacă, iar ziarele titrau cu litere de-o şchioapă că, în curând, Mihaela va deveni soţia lui Felix.

12-13-photo-3_f1f64ec0aa

Relaţia dintre diva de la Monaco şi Baumgartner a trecut prin mai toate etapele în ultima vreme. Dar numai din punct de vedere al expunerii ei în presa de peste hotare.

În timp ce ei îşi văd liniştiţi de întâlnirile lor internaţionale, tabloidele din Austria titrează ba că Felix o înşală pe Mihaela, ba că Mihaela e dragostea vieţii lui Felix şi, mai nou, că Felix şi Mihaela se vor căsători.

Şi nu oricum, ci în curând. Se pare că, după ce paraşutistul a declarat public pe pagina lui de Facebook că diva din România este dragostea vieţii lui, în cercurile lor de cunoscuţi ar fi început să apară zvonuri referitoare la nuntă.

Nu se grăbesc nicăieri

Pusă în faţa acestor dezvăluiri, Mihaela nu şi-a putut abţine un zâmbet în colţul gurii, însă reacţia ei a fost total neaşteptată. În loc să evite subiectul sau să facă o declaraţie ce ar putea lăsa loc de interpretări, diva ne-a spus pe şleau: “Nu ne căsătorim!”.

12-13-1_1_ef62281058

Explicaţia acestei replici este aproape evidentă. Sunt doi oameni maturi, care trăiesc liber o poveste de iubire complicată din cauza distanţei, care se bucură de fiecare clipă petrecută împreună şi care ştiu că patru luni (cât au de când sunt împreună) nu sunt suficiente pentru un angajament pe viaţă. “Nu e cazul deocamdată”, ne-a lămurit Mihaela. Deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *