Prezicătoarei Carmen Harra îi este frică de ce va aduce 2018!

Carmen Harra nu are deloc vesti bune pentru anul 2018. Ea a vorbit in cadrul unei emisiuni televizate despre tragediile din 2017, insa a facut previziuni sumbre si despre anul 2018.

Celebra prezicatoare spune ca in anul care vine ne asteapta momente extrem de dificile si asta din cauza alegerilor deloc bune pe care le-am facut in 2017.

„Anul 2018 este un an foarte dificil pentru noi, pentru umanitate. […] În 2018 suferim consecințele acțiunilor din 2017. Este un an în care trebuie să fim foarte atenți la tot ce se întâmplă,” a explicat Carmen Harra.

Iată ce declara Carmen Harra în aprilie 2017, despre cel de-al Treilea Război Mondial: „Donald Trump este în prezent un președinte aflat sub anchetă, fiind suspect de trădare de țară și colaborare secretă cu Rusia, iar el dorește să distragă atenția de la acest lucru, creând o diversiune în Siria. Trump a aruncat 59 de rachete în Siria fără să aibă aprobarea Congresului și este primul președinte american care face acest lucru.

El a făcut din problema lui personală una mondială, iar diversiunea e că situația din Siria trebuie să arate celorlalți că el și președintele rus Vladimir Putin nu sunt prieteni, ci se află de fapt pe poziții adverse. Trump a informat Rusia că urmează să atace, Rusia a anunțat Siria despre această operațiune, iar rachetele detonate acolo de americani au distrus niște obiective abandonate.

Este de neînțeles reacția lui Trump în condițiile în care cei din Siria își omoară copiii în atentate de ani de zile. Acum, brusc, chiar când este anchetat, după ce a văzut câteva imagini cu copiii morți în ultimul atentat, Trump a fost impresionat și a decis să intervină cu rachete și bombe.

SURSA:ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *