Prietena Mihaelei Rădulescu spune adevărul: “Felix nu a cerut-o! Toată povestea este…..”

În urmă cu câteva zile Mihaela Rădulescuposta pe contul de Instagram o imagine însoţită de textul “don’t ask, yesanyway” (n.r. “nu mai întreba,da în orice caz”).

Postarea a fost preluată detoată presa şi a fost interpretată drept o cerere în căsătorie a Mihaelei.

“Lucrurile nu stau deloc aşa: Felix nu a cerut-o de logodnică, nici de nevastă şi mi-e greu să cred, poate printr-o minune, să se întâmple. Ea, da, este disperată, ar face orice, foloseşte toate tertipurile, însă Felix nu o va face” a povestit în exclusivitate pentru CANCAN.RO o apropiată a Mihaelei.

Nu este exclus ca această postare să fie şiuna specială pentru a mai apărea în presă, lucru esenţial pentru o vedetă deteleviziune, mai ales că presa a ignorat-o în ultimul timp şi popularitatea eieste în scădere. La Pro Tv nu este sigur că va mai continua, toate acesteafiind inerente totuşi după o carieră de zeci de ani. Mihaela totuşi face 50 de ani în curând şi a fost în top zeci de ani, lucru greu egalabil. Revenirea popularităţii poate avea loc doar prin presă, dar care presă trebuie să aibătotuşi ce scrie. Aşa că “gogoaşa” cu logodna/cerutul de nevastă poate fi o fumigenă ca să se mai scrie despre ea pozitiv şi/sau să înlocuiască topica săptămâniiîn ceea ce o priveşte: faptul că nu a fost invitată la ELLE STYLE AWARDS, evenimentul fashion al anului. Toată lumea a comentat faptul că nu a fostinvitată, fapt pentru care nu este exclus să fi fost nevoită să recurgă la ”ceva” ca să se vorbească despre “ceva ul” nou.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *