Prima reactie a lui Victor Slav dupa ce Bianca a recunoscut ca s-a culcat cu Adrian Mutu! A aparut la bratul altei femei si…

Telenovela dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav pare sa mearga mai departe. Dupa ce roscata a facut dezvaluiri legate de relatiile sale sexuale cu Adrian Mutu, iata ca si Victor Slav a reactionat.

Satul sa tot fie tarat prin scandaluri de catre fosta lui sotie, Victor Slav prefera sa isi vada mai departe de viata sa profesionala. Desi a plecat de ceva timp de la PRO TV, fostul prezentator de la meteo a postat recent pe contul sau de Facebook o imagine in care apare impreuna cu Busu si cu Magda Palimaru.

Slav scrie in descrierea imaginii “Perfect team/ echpa perfecta”, ceea ce ne-ar putea duce cu gandul ori la faptul ca pe iubitul Biancai l-a apucat nostalgia, ori ca s-ar putea intoarce la PRO TV.

Pana una alta, insa, aceasta este prima reactie publica a lui Slav dupa ce a izbucnit scandalul cu Bianca si Mutu. Fostul prezentator de la meteo pare sa arate ca nu este afectat cu nimic si se arata linistit la bratul altei femei in persoana fostei sale colege, care, de ce sa nu recunoastem, arata foarte bine.

A vrut sa il faca gelos pe Slav cu Mutu

Se pare ca Bianca a acceptat, dupa lungi insistente, sa iasa cu “Briliantul” la masa, chiar daca stralucirea acestuia a lasat-o, practic, indiferenta. Si, cum rar face ceva negandit, si de data aceasta Bianca s-a folosit de inteligenta si de farmecul ei feminin si a reusit sa starneasca reactiile dorite atat in ceea ce-l priveste pe Mutu, cat si pe… Victor Slav.

“Mutu o curteaza de multa vreme, dar ea nu l-a prea bagat in seama. In cele din urma, Bianca a acceptat sa iasa in oras cu el, la masa. Totul s-a intamplat dupa ce s-a certat cu Victor, la cateva zile distanta. Slav s-a ascuns, nu i-a dat niciun semn, si, ca orice femeie, Bianca s-a gandit cum sa faca sa il atate. Si evident ca a reusit de indata ce a iesit cu Mutu, ca orice barbat reactioneaza in situatii de-astea”, a declarat o sursa din anturajul Biancai, pentru CANCAN.ro, acum o saptamana.

 

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *