Primăria vrea să asfalteze pe timpul iernii

Edilii vor să facă pe timp de iarnă ce nu au reuşit vara. Primăria a anunţat că a găsit soluţia magică pentru asfaltarea drumurilor – o mixtură asfaltică care permite efectuarea lucrărilor de asfaltare şi pe timp de iarnă.

Minunea nu se opreşte aici! Preţul mixturii pe piaţă este de 710 lei/tonă, dar, atenţie!!!, edilii spun că pe ieşeni îi va costa doar 700 de lei. Formula miraculoasă (invenţia) se va face în laboratoarele Citadin SA, iar necesarul de material pentru această iarnă ar fi de 100 de tone.

“La Citadin avem o mixtura asfaltică stocabilă care poate fi folosită şi pe timp de iarnă. Acest material poate fi folosit iarna doar pe porţiunile uscate. Nu ar funcţiona dacă ar fi afectate de umezeală. Deocamdată sunt preparate câteva tone, sperăm să ajungem la o cantitate de 100 tone”, a declarat Mihai Chirica, director general al Direcţiei Tehnice şi Investiţii din Primărie.

Primăria susţine că aşteptarea primăverii nu-şi are rost în problemele urgente ale gropilor din şosele. “Din punct de vedere tehnic nu are rost să aşteptăm sezonul mai călduros. Deocamdată nu putem spune că lucrările se pot face la temperature sub 0 grade. Mă întrebaţi daca domnul Maricel Popa are vreo legătură cu aceste asfaltări? Nu cunosc ce vreţi să insinuaţi?…”

Primăria vrea să asfalteze pe timpul ierniiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *