Primele efecte ale „divortului”! Anca Turcasiu isi „vinde” corpul si se lasa filmata asa pentru cateva sute de euro!

In toamna acestui an s-a zvonit ca Anca Turcasiu divorteaza de sotul sau iar ca urmare vedeta a revenit in prim plan. Si datorita capitalului de imagine dobandit in ultimele luni, Anca este protagonista unei reclame TV pentru care a incasat bani frumosi.

De curand,  Anca Turcasiu a fost protagonista unui mini scandal atunci cand s-a dat ca sigur divortul sau. Se pare ca totul a fost doar un balon de sapun, insa Anca s-a ales cu ceva de pe urma acestui scandal si anume cu o doza de notorietate. Astfel, vedeta a revenit in prim plan asa ca a intrat si in vizorul marilor firme ce-si doresc publicitate.

De cateva zile, Anca Turcasiu apare de zor intr-un spot TV ce promoveaza o pereche de cizme si promite ca nu se va dezlipi de ele toata iarna.  Pentru aceasta reclama, se pare ca artista a incasat o suma destul de frumusica, aproximativ 2.000 de euro.Nu mai purtau verighetele

Anca Turcasiu si medicul Cristian Georgescu au o casnicie de peste 16 ani iar vestea divortului lor a luat prin surprindere pe toata lumea.

Totusi, cei doi nu mai purtau verighetele de ceva vreme, acest amanunt intarind varianta unui divort iminent. Se pare insa ca totul a fost doar o alarma falsa, cei doi renuntand la bijuterii pentru ca le erau largi.
Adriana Bahmuteanu a facut reclama la tigai

In urma scandalului cu sotul sau, Adriana Bahmuteanu a capatat si ea o doza de notorietate mult mai mare decat de obicei, asa ca bruneta si-a facut debutul in reclame. Astfel, Bahmu a acceptat sa faca publicitate unor tigai de ultima generatie, contra unui onorariu ce nu a fost deloc de neglijat. Pentru a lauda vasele de gatit, sotia lui Silviu Prigoana ar fi incasat 3.000 de euro.

Sursa: cancan.ro
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *