Primele poze cu fiica Danei Nălbaru după ce artista a retras-o definitiv de la şcoală. Cântăreaţa şi Sofia au…

Dana Nălbaru a stârnit o adevărată furtună în sistemul de învătământ din România atunci când a hotărât să-şi retragă fiica de la şcoala publică, pentru a o medita acaasă. CANCAN.ro vă prezintă primele imagini cu mama şi fiica, la numai câteva zile după controversata decizie!

Săptămâna trecută, Dana Nălbaru a anunţat pe blogul propriu că a retras-o definitiv pe Sofia de la şcoala de stat, dezamăgită de sistemul educaţional din România, şi a decis să-i continue educaţia acasă, în sistem homeschooling, care presupune învăţatul de la distanţă prin intermediul computerului. Decizia artistei i-a atras opinii pozitive dar şi foarte multe negative, precum şi riscul unei amenzi pentru retragerea copilului de la şcoală!

Dana Nălbaru şi Sofia s-au distrat  ”ca fetele”
Dana Nălbaru şi Sofia s-au distrat ”ca fetele”

Iată însă că Dana şi Sofia, acum în vârstă de 9 ani, işi văd netulburate de activităţile zilnice, fără să le pese de gura lumii. ”Fetele” lui Dragoş Bucur, tatăl Sofiei, au ieşit ”în oraş” weekendul trecut, într-un mall din nordul Capitalei. Mai întâi, Dana şi Sofia au trecut pe la o librărie, de unde au cumpărat carţi şi materiale didactice necesare procesului de învăţare acasă, iar apoi s-au relaxat la un film de desene animate.

Cantareaţa şi fiica ei se grăbesc spre casă
Cantareaţa şi fiica ei se grăbesc spre casă

Aşa cum se poate observa în imaginile CANCAN.ro, primele realizate după ce Sofia a renunţat la şcoala clasică, Dana Nălbaru şi fiica ei străbat galeriile centrului comercial şi se grăbesc către parcare, pentru a ajunge acasă.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *