Priviți-o pe Ilinca Vandici! Vă vine să credeți că e însărcinată în cinci luni?

Ilinca Vandici e in culmea fericirii de cand a aflat ca va deveni mamica pentru prima data.

Frumoasa vedeta e gravida in cinci luni si va avea un baietel. Desi multe femei care se pregatesc sa devina mamici nu mai sunt asa de active cu viata profesionala, Ilinca Vandici pare ca se descurca de minune. In editia de luni seara a emisiunii Bravo, ai stil, viitoarea mamica si-a ridicat bluza si le-a aratat tuturor cum arata o femeie gravida in cinci luni.

vandici-3Vedeta nu s-a ingrasat deloc si burtica abia daca se observa, si asta datorita unui stil de viata sanatos si a unei alimentatii adecvate.

“Mă simt specială, așa cum cred că se simte orice femeie care a trecut și va trece vreodată prin asta. Sunt emoții, stări, trăiri unice. Pe undeva simți că ți-ai îndeplinit scopul în viață și în lumea asta. Mă bucur că nu am simptome specifice sarcinii și nici nu am avut. Nu mi-a fost rău si nu am avut vărsături, dar îmi este mai foame decât de obicei. Nu poftesc la anumite alimente, iar atunci când îmi este foame, mănânc, nu mă abțin. Nu țin diete sau cure de slăbire acum, în timpul sarcinii”, ne-a povestit Ilinca, in exclusivitate.

SURSA:ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *