Probleme în paradis? Însărcinată în cinci luni, ANDREEA BĂLAN a rupt tăcerea: ”Pentru mine, căsătoria nu mai este o prioritate!”

Andreea Bălan este însărcinată în cinci luni, cu iubitul său, George Burcea, dar mesajul pe care l-a postat în această seară pe o reţea de socializare dă de înţeles că vedeta nu are de gând să se căsătorească cu el.

Andreea Bălan le-a vorbit astăzi fanilor ei despre familie şi căsătorie. Cântăreaţa susţine că nu se gândeşte la căsătorie, chiar dacă îi va dărui un copil iubitului ei.

”Dragilor, cu toţii avem nevoie de dragoste. Şi cu toţii ar trebui să încurajăm dragostea şi să ne propunem să fim mai buni, în fiecare zi. Cu toţii ar trebui să nu îi mai judecăm pe alţii şi să nu ne mai băgăm în vieţile lor, să nu le mai spunem cum să trăiască, ce să facă şi care sunt drepturile lor. Pentru mine, căsătoria nu mai este, de mult, o prioritate. Experienţa m-a învăţat că o familie sau o relaţie nu e ţinută în viaţă de acte, de case sau de bani, e ţinută în viaţă de loialitate, dragoste, bunătate, respect şi un drum comun.

Cred că un act nu defineşte un sentiment. în acelaşi timp, nimeni nu ar trebui să aiba dreptul să ii spună altuia cum să trăiască, pe cine are voie să iubească şi cum e corect sau greşit.
Dragostea… e dragoste. Şi nu o putem opri cu acte şi nici cu ură. Dacă ne-am indrepta atenţia pe ceea ce contează, cu adevărat, am trăi intr-o lume mai bună. Vă iubesc!”
, a scris Andreea Bălan pe Facebook.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *