Procurorul Radu Moisescu a dat lovitura! Încă o dată

Radu Moisescu

Radu Moisescu

Stimaţi cetăţeni de la oraşe şi sate, dragi justiţiabili ieşeni! Ghici ce procuror cunoscut s-a dat în stambă, dansând pe mese la chiolhanul de la Ciric, mai precis la restaurantul Ciuperca, la finalul primului tur al alegerilor pentru şefia Fabricii de advocaţi din Iaşi. Ei bine, aţi ghicit! A fost nimeni altul decât carismaticul, oacheşul, unicul, inegalabilul şi nonconformistul nostru Răducu Moisescu, aflat într-o dispoziţie de zile mari. La fel cam ca cea de acum câteva săptămâni, de la restaurantul Ralet, relatată tot de noi, la rubrica „Topul crâşmelor”.

Show de zile mari

Surse avocăţeşti ne-au şoptit discret la ureche, evident sub protecţia anonimatului, că procurorul Răducu a fost atunci sufletul parangheliei organizate de apărători. La un moment dat, aflat într-o vizibilă stare euforică, deoarece amestecase câteva păhărele de whisky „Jack Daniel’s” cu cele de vodcă neagră, Răducu nonconformistul s-a urcat pe una dintre mesele localului şi le-a oferit tuturor lecţii de dans din buric şi posterior, evident gratis. Degeaba au tot încercat câteva avocate tinere şi sexoase să-l momească pe justiţiar să coboare de pe masă, căci răspunsul lui Răducu a fost nu şi nu. După ce şi-a consumat energia şi adrenalina în aplauzele asistenţei, Răducu a coborât şi s-a avântat drept în mijlocul ringului de dans. Însă, credeţi că şi-a dorit el dinadins ca să revină cu picioarele pe podeaua restaurantului? Ei aş! Dacă ar fi fost după mintea sa, ar mai fi rămas minute în şir călare pe mese, ca să facă show de show. În cele din urmă, o avocată, pre’ numele ei mic Camelia, a reuşit să-l convingă pe procuror că se cam face de cacao dacă nu renunţă la spectacol. Bre Camelia, bre fato! De ce nu laşi omul în pace să se desfăşoare? Că doar nu eşti una dintre fostele sale neveste care-şi mai permiteau uneori să-i atragă atenţia, când acesta ajungea acasă obosit şi tăvălit, dis-de-dimineaţă.

Noi, cei de la „Bârfa” nu-l condamnăm câtuşi de puţin pe Răducu, căci ne este simpatic şi ştie să-şi trăiască viaţa. Cum, de altfel, puţini dintre noi (recunoaştem) ştiu s-o facă. Hai pa!

Vasile Rodi Din DealLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *