Profeții naşparlii legate de trecerea la ora de vară

Anul acesta trecerea la ora de vară se face în noaptea dintre 29 si 30 martie, când ora 03:00 devine ora 04:00. Surpriza e că fenomenul ăsta simplu comportă o serie de efecte negative. Bârfa de Iași a consultat un expert, cam ciudat și el, cu numele Mostrădamus să aflăm ce efecte nasoale se vor produce, la Iași, începând de duminică, 30 martie.

1. Mai multe accidente de mașină
Oamenii amețiți care conduc pe întuneric sunt mai predispuși la accidente, zice expertul nostru, citat de Business Insider. „Aș vrea să precizez că un necaz grozav îl așteaptă pe un polițai șef de la permise și pașapoarte, pe care-l văd că conduce amețit pe întuneric”, anticipează Mostrădamus. Băi, nea expertul, e bine ce zici, dar nu ai nimerit momentul. Pentru comisarul Tudor Minea ora de vară s-a schimbat într-o superbă seară de vineri, 14 februarie, cu ocazia aniversării zilei sale de naștere.

2. Cresc durerile de cap
Trecerea la ora de vară accentuează nesomnul și stresul, facilitând cefaleele, declamă Mostrădamus, citat de Live Science. „Cunoaștem și noi pe cineva din fruntea administrației publice care a pierdut majoritatea partidului său în deliberativele județului și municipiului Iași, devenind tot mai neodihnit și stresat. Bașca, e pe cale să piardă șefia filialei județene a partidului său”, punctează profetul. Noi zicem să țină cont de avertismentul expertului și să se retragă discret sub arcada spitalului unde e acționar, că nu i-ar strica investigații totale, din cap şi până la picioare.

3. Cresc accidentele la locul de muncă
Trecerea la ora de vară îi afectează pe cei cu joburi fizice stresante, cum sunt minerii, dar Mostrădamus, citat de Journal of Applied Psychology și de Live Science, extinde situația și la camerele de comerț. „Un avocat celebru va fi prins luând mită”, atenționează expertul. Ăsta chiar e defazat! Bre, Mișulică Wlasow a avut deja accidentul la locul de muncă, acu’ vreo zece zile.

4. Mai multă distracție pe web la muncă
Acest efect se va produce mai ales asupra echipei de timofcicuci, care edita oficiosul Vestea Județului, care din cauză că nu vor mai efectua serviciul profesionist de cult al personalității pentru șeful lor, au deschis o pagină de bairam orgiastic pe o rețea de socializare discretă și, folosind realitatea augmentată, joacă Solitaire 3D.

5. Mai multe atacuri de cord.
Mai multe detalii găsiți la punctul 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *