Profilul corporatistei care se PROSTITUEAZĂ la videochat pentru 20.000 de dolari pe lună

Cel mai bănos job al timpurilor noastre, video chat-ul, a captat mii de tinere. Angajatele bordelurilor virtuale le fac să moară de ciudă pe prostituatele obișnuite, căci e greu să le compari. Frumusețile poliglote își etalează formele în fața calculatorului, în dormitoare de lux.

UPDATE: Poliția Română a anunțat, că, în urma perchezițiilor de ieri a fost instituit sechestru asigurator asupra a peste 16.000.000 de dolari americani și au fost ridicați 200.000 de euro, precum și 120 de unități de calcul și 131 de carduri bancare.

La data de 17 martie a.c., Poliția Română a efectuat 93 de percheziții domiciliare, în municipiul București și în județele Buzău, Bacău, Sibiu, Timiș și Ilfov, pentru destructurarea a patru grupări infracţionale specializate în evaziune fiscală și spălare de bani, în legătură cu activități de tip ,,video chat”.

Acțiunea a fost coordonată de Direcţia de Investigare a Criminalității Economice și Direcția de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, sub conducerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

De asemenea, a fost instituit sechestru asigurator pe banii aflați în conturile bancare ale persoanelor bănuite, în valoare de peste 16.000.000 de dolari americani, precum și asupra a 5 locuințe și 6 autoturisme.

Nouă persoane au fost conduse la audieri, fiind cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  evaziune fiscală și spălare de bani.

Mascații au intrat, ieri, în zeci de apartamente și case de lux din Capitală, dar și din alte județe. Cei 400 de polițiști și procurori au căutat, în 93 de locații, dovada faptului că prin activitățile de video chat se dau tunuri la stat, prin neplata taxelor. Firmele, spun anchetatorii, ar fi făcut, într- un an, evaziune fiscală de 300 de milioane de dolari.

 

images (2)

Banii îi atrag pe studente

Printre studente și licențiate s-a dus vestea repede că meseria „model la video-chat” este extrem de bănoasă și puține dintre tinere rezistă unei asemenea tentații. Astfel, selecția pentru bordelurile virtuale este foarte exigentă. „Un studio serios și cu un staff foarte bine pregatit” caută un fel de profil al corporatistei: să aibă peste 18 ani, să cunoscă cel puțin o limbă străină, de preferat engleza. În plus, comunicarea este extrem de importantă, dar și aspectul fizic (acesta, evident se poate îmbunătăți). Cel puțin așa reiese din prezentarea de pe site- ul firmei www.prostudioromanaia. ro, la care s-au făcut percheziții, ieri. Echipa de profesioniști asigură machiajul, te învață mișcările și tot ceea ce trebuie să știi și să faci în fața camerei video care te pune în legătură cu bărbații care plătesc. „Trainerii noștri te vor învăța tehnici esențiale de comunicare, atât verbală cât și non-verbală. Vei învăța să «vorbești» cu mâinile, să îți exploatezi la maxim zâmbetul, să «vorbești» chiar și atunci când nu rostești nici un cuvânt”. Una dintre tinere, care acum are 19 ani și care spune despre ea că lucrează de anul trecut, povestește: „M-a ajutat să-mi împlinesc visul și să îmi achiziționez implanturile mult dorite”, scrie un model video-chat pe site-ul firmei vizată de polițiști. O altă fată scrie că prin acest job a reușit să urmeze cursurile Facultății de Farmacie. „M-am asigurat că nu este nimic ilegal și defăimător(…). Mai am puțin și termin facultatea dar vreau să împărtășesc cu voi și bucuria care mi-a dat și mai mare încredere în mine, aceea că am reușit să-mi achiziționez mașina pe care mi-am dorit-o”, explică studenta.

Nouă reținuți

Anchetatorii au luat, ieri, la audieri, nouă persoane, pe numele cărora au fost emise mandate de aducere. În urma cercetărilor s-a stabilit că, prin conturile deschise la două societăți bancare, membrii grupărilor infracționale ar fi făcut operațiuni financiare de peste 300 de milioane de dolari. „De asemenea, sunt efectuate cercetări în legătură cu o societate de tip «off-shore», care ar fi intermediat plăți externe și care ar fi ajutat membrii grupărilor la sustragerea de la plata impozitelor aferente veniturilor obținute pe teritoriul României”, a precizat, ieri, Poliția Română. Anchetatorii au mai anunțat că urmează să pună sechestru pe 15 milioane de dolari aflați în conturile bancare ale suspecților, pe cinci locuințe și șase autoturisme.

Într-o vilă din Corbeanca

„Câștiguri, un cuvânt puternic în industria videochatului”, scrie pe unul din siteurile de profil. Modelele pot câștiga lunar între 500 și 20.000 de dolari, în funcție de „performanțele” modelului, la care scazi comisionul firmei care te-a angajat. Ca în orice companie de succes, modelele sunt recompensate cu „bonusuri” ale firmei sau ale site-urilor care le-au promovat și care sunt mulțumite de profesionalismul lor.

În aceste condiții, și câștigurile firmei care le promovează pe tinere sunt fabuloase. Problema este, spun anchetatorii, că deși sunt înregistrate legal, cele mai multe dintre aceste societăți nu plătesc taxele către stat. Tot anchetatorii spun că firmele vizate, ieri, sunt în atenția polițiștilor din anul 2010. Astfel au constatat că multe fete primesc salariul „la negru” pentru a se eluda taxele.

Fetele sunt plătite în funcție de performanțe

images (1)

„Afacerile sunt semilegitime” și, din acest motiv, unele dintre cele nouă persoane cercetate au închiriat apartamente în centrul Bucureștiului dar și o vilă extrem de luxoasă din Corbeanca, de unde fetele ar fi intrat în legătură cu mulți clienți extrem de bogați.

 

Sursa: Evz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *