Protagonista celui mai spumos “viol” din Romania rupe tacerea. “Nu m-a violat cum trebuie! Am dureri mari si sunt buna de plata”

Povestea din 2011 a babutei nemultumita de violator a devenit virala imediat in Romania. Acum, femeia spune ca toata lumea a parasit-o, copiii nu mai vor sa auda de ea, iar in urma procesului  trebuie sa plateasca.

Elena Sarghie (68 ani), femeia care a socat toata tara in momentul in care a spus ca este nemultumita de viceprimarul Viorel Diaconu din comuna Pacureti, judetul Prahova, pe care l- a acuzat  de viol, are mari probleme. Batrana spune ca nimeni nu mai vrea sa auda de ea, nici chiar copiii, si ca asteapta moartea. Colac peste pupaza, batrana si-a rupt de curand piciorul.

Femeia a sustinut intr-un interviu ca a fost violata doar cu degetul si limba

Femeia a sustinut intr-un interviu ca a fost violata doar cu degetul si limba

„Am dureri mari pentru ca mi-am taiat singura ghipsul, ca nu mai aveam bani sa ma duc la spital. Copiii nu mai vor sa stie de mine, astept,  poate o veni moartea. Eu i-am crescut, dar spun ca i-am facut de rusine, de parca ar fi fost voia mea”, a declarat Elena Sarghie pentru CANCAN.ro.
De altfel, ea a mai povestit ca a fost parasita de sot in 2007, pentru ca nu a mai putut sa munceasca din cauza bolii.

“Trebuie sa platesc 30 de lei”

Elena Sarghie ne-a spus ca s-a judecat cu viceprimarul, dar a pierdut procesul

Elena Sarghie ne-a spus ca s-a judecat cu viceprimarul, dar a pierdut procesul

Elena Sarghie nu mai vrea sa auda de procesul in care l-a acuzat pe viceprimar de viol. Acesta a fost declarat nevinovat, iar batrana  trebuie sa plateasca 30 de lei cheltuieli de judecata.
“Mi-a venit tot mie sa platesc cheltuielile de judecata, nu am avut bani sa ma duc la proces. Nu a patit nimic, ce sa faca o femeie ca mine cu 300 de lei pe luna? Sa ma judec cu primarul si vicele?”, se intreaba femeia.

[su_youtube url=”http://youtube.com/watch?v=mYlNTLnTJvc”]

Batrana se jura ca totul a fost real, ca a fost intr-adevar violata, si ca nu a inventat nimic. Elena sustine ca in momentul in care probele din dosar ii erau favorabile, a intervenit primarul comunei.
“Daca inventam, nu venea el sa ia geaca de la mine, nu venea testul ADN in favoarea mea. Politia de la Valeni a facut ADN-ul, ei au cerut testul, apoi au venit la mine si mi-au luat sange. Au luat si carpele  pe care s-a sters. Cand au vazut ca probele sunt in favoarea mea, s-a implicat primarul”
, mai sustine Elena Sarghie.

Primarul spune ca a fost manevra

Primarul comunei ne-a spus ca viceprimarul Viorel este nevinovat

Primarul comunei ne-a spus ca viceprimarul Viorel este nevinovat

In replica, primarul Grigore Andreescu, din comuna Pacureti, judetul Prahova, spune ca totul a fost de fapt o inscenare politica, iar nimic din ceea ce spune femeia nu este adevarat.
“Viceprimarul nu a fost vinovat, s-a dovedit asta si in instanta.  A fost campanie, ceva politic a fost atunci, ca sa ne bage pe noi in ceata in perioada aceea. Se uita el la batrana asta,  sa fim oameni seriosi. La cate fete tinere sunt…”
, ne-a spus edilul comunei Pacureti.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *