Pușcăriaș proaspăt eliberat,mesaj cu dus și întors pentru prietena lui Cristian Boureanu!

În urmă cu câteva minute, Cristian Boureanu a fost eliberat din închisoare. Înainte ca acesta să iasă, un puşcăriaş eliberat după 20 de ani de detenţie s-a apropiat de iubita fostului politician şi ce i-a spus întrece orice imaginaţie.

O jurnalistă prezentă în faţa penitenciarului Rahova în momentul eliberării lui Cristian Boureanu a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj prin intermediul căruia dezvăluie un episod hilar petrecut între iubita fostului politician şi un deţinut eliberat după 20 de ani de puşcărie.

Potrivit jurnalistei, bărbatul s-a apropiat de blondă şi i-a spus că toţi colegii de penitenciar îl consideră pe Boureanu ”un soţ scump şi dulce”.

”Zeci de ziarişti la poarta penitenciarului Rahova, aşteptându-l pe Cristian Boureanu. Iese un domn, proaspăt eliberat după 20 de ani de detenţie. Se uită la noi şi ne întreabă: ”Doamna lui Boureanu este?”. Ea confirmă timid, cu un uşor zâmbet. ”Aveţi un soţ scump şi dulce. Toţi băieţii vă transmit asta”. Mă întreb, s-a simţit mândră sau înşelată?”, a scris pe Facebook o jurnalistă prezentă la penitenciarul Rahova în momentul eliberării lui Cristian Boureanu.

SURSA:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *