Puţi? N-ai ce căuta în hârburi de lux, la Unistil!

După ce au monopolizat transportul public din Iaşi, luând caimacul RATP-ului în multe privinţe şi asta cu îngăduinţa slugarnică a celor din Primărie, nababul din Negreşti, Vasile Pungaşu, pardon Puşcaşu, a început să-i trateze pe şefii RATP şi pe cei din Primăria Iaşi ca pe proprii angajaţi, iar, mai apoi, ca pe nişte sclavi, cărora, atunci când avea chef să-şi arate generozitatea, îi mai scotea să roadă un os printr-o crâşmă din Alexandru cel Bun.

Mai nou, acelaşi Vasile Puşcaşu împreună cu un alt moftangiu, Vasile Muianu şeful controlorilor, a trecut la lovit în proprii călători, cărora le-a interzis de curând să mai transporte în hârburile lor, bagaje mai mari de 45 de kile, prăjituri sau cornuri cu cacao ori parfumuri sau oţet, din gama de produse cu miros înţepător de toamnă.

Mai mult, Puşcaşu şi-a instruit taxatorii care controlează prin genţi, să amuşineze şi să dea jos orice potenţial plătitor de bilet care pute. Acu, Vasilică, tată, înainte de toate, cumpără-le săpun şi ţoale ţăranilor de taxatori ca să-şi acopere tatuajele făcute prin puşcării şi apoi ia-te de călători!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *