Raquel Welch a oprit timpul

Actriţa americană Raquel Welch a reuşit din nou să impresioneze într-un mod plăcut la Gala Governors Awards, ce a avut loc sâmbătă, la Los Angeles.

Vedeta a arătat încântător pentru cei 73 de ani ai săi şi a reuşit chiar să le eclipseze pe colegele sale mai tinere prezente la eveniment.

Cu toate că este obişnuită să fie în centrul atenţiei, actriţa preferă să nu epateze cu viaţa sa privată, reuşind să păstreze o oarecare discreţie asupra evenimentelor private din viaţa sa.

Cu toate acestea, Raquel a fost în ultima perioadă prezentă pe primele pagini ale publicaţiilor din Statele Unite, din cauza unei presupuse relaţii cu un prezentator de televiziune, Nigel Lythgoe, legătură amoroasă despre care se zvonea că se va transforma foarte curând în una oficială.

Nigel a negat însă orice posibilă relaţie cu actriţa, prin intermediul paginii sale de Twitter.

„Îmi pare rău, însă ştirile despre mine şi Raquel nu sunt adevărate. Presa probabil va scrie că este căsătorită cu prietenul meu, iar eu apoi am lăsat-o însărcinată”, a scris prezentatorul.

Vedeta a dezvăluit că pentru a-şi păstra tinereţea face constant yoga, are o dietă foarte strictă şi nu a apelat niciodată la operaţii estetice. De asemenea, Raquel a ţinut să precizeze că apelează tot timpul, pentru ieşirile sale publice, la un machiaj special, care durează aproximativ 3 ore pentru a fi realizat.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *