Razboiul dintre Giovanni Becali si Anamaria Prodan continua. Vezi ce-i transmite sotiei lui Reghe!

Razboiul dintre Giovani Becali si Anamaria Prodan continua, chiar daca impresarul se afla dupa gratii.

Giovani este foc si para pe sotia antrenorul Stelei , dupa ce a aflat ca aceasta incearca sa semneze contracte cu fotbalistii pe care el ii reprezinta.
Varul lui Gigi a izbucnit in urma cu cateva zile, atunci cand a aflat ca Prodanca, care se ocupa cu impresariatul sportiv, a obtinut semnatura dinamovistului Dorin Rotariu. Acesta era reprezentat de firma fratilor Giovani si Victor Becali, inainte ca ei sa ajunga la inchisoare.

“O linistesc eu”

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan

Potrivit surselor noastre, varul lui Gigi a luat foc cand a aflat ce a facut sotia lui Reghe, mai ales ca in presa au aparut informatii potrivit carora Anamaria vaneaza si alti fotbalisti impresariati de cei doi frati.
Spunea ca este urat ce a facut Anamaria Prodan, si ca aceasta ar trebui sa se gandeasca bine de acum incolo la ce are de gand. Giovani mai zicea ca daca este inchis nu inseamna ca a murit, si ca daca sotia antrenorul Stelei va continua sa-i “fure” fotbalistii, va reactiona”, au spus sursele noastre.
Potrivit acestora, impresarul sportiv a mai afirmat ca pana acum a vorbit frumos cu Prodanca, insa va schimba foaia daca aceasta nu se va linisti. Si ca o va invata minte, o va pune cu botul pe labe.

“Sunt mafiot”

Giovani se lupta pentru a-si pastra fotbalistii pe care ii impresariaza

Giovani se lupta pentru a-si pastra fotbalistii pe care ii impresariaza

Giovani declara pe vremea cand era in libertate ca este mafiot.
Eu sunt mafiot prin modul meu de a ma comporta. Parchez masina, dau un million spaga, ma duc la restaurant, las 2 milioane spaga. Eu sunt Giovani Becali, milionarul, smecherul, mafiotul”, spunea impresarul sportiv in urma cu ceva timp. Acesta este un fan inrait al celebrului actor Al Pacino, care a interpretat rolul unui sef al mafiei siciliene.

[su_youtube url=”http://youtube.com/watch?v=0Sy_t8OcXSc”]

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *