Record! Soția lui Cristian Sabbagh a născut la cîteva ore de la cununie!

Cristian Sabbagh a devenit pentru a treia oară un bărbat căsătorit! Vedeta TV a spus ”Da” luni, în faţa ofiţerului de stare civilă, alături de iubita sa, Iulia. Soţii sunt acum în culmea fericirii după ce, la doar câteva ore distanţă, a venit pe lume fetiţa lor. Anunţul a fost făcut de bunul lor prieten, Mădălin Ionescu.

„Aşteptând-o pe iubita noastră, Petra ! Emoţionat după ce am împărtăşit cu „nashul” Christian Sabbagh experienţa naşterii superbei lui fetiţe, Anais! Să fie sănătoasă şi fericită! Are cine să o apere! O nouă floare în viaţa lui! Anais şi Yasmine! Recompensă magică pentru un luptător înnăscut”, a scris Mădălin Ionescu pe contul lui de Instagram, alături de o fotografie cu pătuţul pregătit pentru micuţa Petra.

La scurt timp, şi fericitul tătic a confirmat pe contul lui de Facebook: „S-au întâmplat multe într-o singură zi: mi-am căsătorit părinţii, l-am determinat pe tata să nu renunţe la meserie, câteva ore mai târziu am apărut eu în această lume. Mă numesc Anais, Anais Sabbagh!”, a scris Christian Sabbagh.

SURSA:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *